Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
v.attis
üzenetére
Nem is kell pont úgy kinéznie. Az egy példa. De abban biztos vagyok, hogy az oszlopok ugyan azt jelentik. Olvasd el a cikket és akkor jobban fogod érteni.
Ezekkel a grafikus beállító cuccokkal az a baj, hogy ha hibásan működnek, akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Mint a te esetedben most is. Ezért érdemes eleve az fstabbal dolgozni. Egyébként ez a program amit használsz, az is az fstabot szerkesztgeti szerintem. Bár nem ismerem.
Ezek a modern egyszerű disztrók úgy vettem észre, hogy mindent automatikusan mountolnak a /media alá. De érdemes tényleg megnézni azt az fstabot, mert jobban jársz vele.
Egyébként én is 10 év windóz után kezdtem el nyúzni a linuxot. Ezzel nincs semmi baj. Viszont amikor feltelepítettem életem első disztróját, akkor már tudtam fstabot szerkeszteni.
Mert ez azért olyan alapismeret, amivel ha rendelkezel sokkal könnyebb boldogulni.Ha meg valamit nem értesz, akkor gyere kérdezz, segítünk. Úgyhogy no offense és béke.

(#18101) sheratan:
a /media hagyományosan az eltávolítható kötetek csatolási helye. A rendszer használja automountra. A /mnt meg a kézzel csatolt dogok helye. Én inkább ez utóbbi használom. A /media meg maradjon a rendszer könyvtára.
Aktív témák
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ez azért olyan alapismeret, amivel ha rendelkezel sokkal könnyebb boldogulni.