Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
üzenetére
Az megvolt. Arra is rájöttem, hogy rejtett, mert alapból nincs semmi a /home-omban csak 4-5 mappa, de 140MB volt így régi jó windows módszerrel a Nézet menüben meg is lett és ki is töröltem minden chromes cuccot. De amint elindítottam:első ránézésre könyvjelzők nincsenek oké, jelszavak se és history se, de az about:pluginsra megint ugyan azt kaptam amit firefoxra adna. Pont ugyan azt, minden pluginst a firefoxtól használ.
Hiába másolom át a libflashplayer.so fájlt, amit minden leírás említ a lib-be a chromium pluginsokba onnan egy pluginst se használ. Sőt ha a mozillás pluginsok közé teszem ezt a fájlt zokszó nélkül figyelmen kívül hagyja azaz about:plugins változatlan.
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Update 11.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Hiába másolom át a libflashplayer.so fájlt, amit minden leírás említ a lib-be a chromium pluginsokba onnan egy pluginst se használ. Sőt ha a mozillás pluginsok közé teszem ezt a fájlt zokszó nélkül figyelmen kívül hagyja azaz about:plugins változatlan.