Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
christprhrdv
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, h a "hibát ír ki" az semmit nem mond, csak nem foglalkoztam vele, mert már a 32bitben maradtam... Én ahol tudok 64bitest használok, mert gyorsabb! Persze itt majdnem mind1, hiszen router-ke lesz szegényből, de 32bites progit futtatni olyan, mint gyorsulási versenyen félig nyomni a gázt...
Persze tom, h a progik, amiket felrakok úgyis 32bitesek.Megnézem a memtest-et jó ötlet, bár vindózékkal semmi gondja nincs, valamint ha elindul, akkor már jó (leglábbis most, mert újratettem mindent)...
Bár azt tényleg nem értem, h most (32bitesnél) semmi hibaüzenet, csak boot után villogó kurzor és nem megy tovább... 2 reset, aztán megy minden! Nem lehet atom proci-támogatással valami? Bár én problémát nem olvastam vele kapcs...
Szóval tetszik na! Okos ez az ubuntu!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze tom, h a progik, amiket felrakok úgyis 32bitesek.