Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wesker24

senior tag

válasz frame>24 #279 üzenetére

Én néztem a Witcher 2-öt de elég nehézre sikeredett már Normalon én Casual Gamer vagyok nem pedig profi !

Csak a Witcher2 Prologue-jában többször meghaltam mint az összes eddig RPG játékban ! :DDD

Meg egyébként kibaszott nagy gépigénye van nálam se képes elmenni maximális grafikán ha az Über Antialiasingot és SSAO-t rárakom a gépnek annyi kaputt Game Over olyan szinten kifekszik hogy csak na !

Söt az árnyék programozást se sikerült belönniük mert az is zabálja a gépet rendesen !

De szerencsére nekünk zöldeknek az Nvidia máris kidobta a legujabb drivert ami óriási javulás tapasztalható és már be lehet lönni a grafikát ugy hogy High grafikai szinten is tudj játszani ! És a játék elején ahol 8-11 FPS volt a legujabb NV drivernek hála már 60 FPS van !

De Az ATI-sok szivnak mint a torkos borz mert azATI nem dobott még ki olyan drivert amivel a W2 jobban futna ! És még medium-on is beszokott nekik akadni rendesen !

Habár jövö héten várható az újabb patch !

Ezért is játszom inkább a Fable 3-al lehet hogy nem közeliti meg a W2 hangulatát de nekem nagyon tetszik hozza a Fable 1 hangulatát !

Söt az legalább maximális grafikai felbontás melett is lazán megy !

Habár nem közeliti meg azt a grafikai szintet mint a W2 de a Fable-ben mindig is a mese szerű világ volt a domináns !

És jelenleg amig a W2-höz ki nem adnak egy pár patchet addig én vigan el lesszek addig a Fable 3-al !

Amugy azt tudtátok hogy teherbe lehet ejteni az Online Társunkat ! :DDD :DDD

Ha jelenleg van 2 Online karakter az egyik férfit inditott a másik nőt akkor nem hogy csak együtt csinálhatják a küldiket hanem össze is jöhetnek ésott minden megtörténhet !

Össze lehet jönni egymással össze lehet házasodni lehet szexelni és teherbe ejteni a másikat és késöbb megszületik az elsö Online BABY ! :DDD

Na mondom ez annyira beteg hogy már jó! És ki kéne próbálni ! xD

Új hozzászólás Aktív témák