Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- RAM topik
- OLED TV topic
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Én néztem a Witcher 2-öt de elég nehézre sikeredett már Normalon én Casual Gamer vagyok nem pedig profi !
Csak a Witcher2 Prologue-jában többször meghaltam mint az összes eddig RPG játékban !

Meg egyébként kibaszott nagy gépigénye van nálam se képes elmenni maximális grafikán ha az Über Antialiasingot és SSAO-t rárakom a gépnek annyi kaputt Game Over olyan szinten kifekszik hogy csak na !
Söt az árnyék programozást se sikerült belönniük mert az is zabálja a gépet rendesen !
De szerencsére nekünk zöldeknek az Nvidia máris kidobta a legujabb drivert ami óriási javulás tapasztalható és már be lehet lönni a grafikát ugy hogy High grafikai szinten is tudj játszani ! És a játék elején ahol 8-11 FPS volt a legujabb NV drivernek hála már 60 FPS van !
De Az ATI-sok szivnak mint a torkos borz mert azATI nem dobott még ki olyan drivert amivel a W2 jobban futna ! És még medium-on is beszokott nekik akadni rendesen !
Habár jövö héten várható az újabb patch !
Ezért is játszom inkább a Fable 3-al lehet hogy nem közeliti meg a W2 hangulatát de nekem nagyon tetszik hozza a Fable 1 hangulatát !
Söt az legalább maximális grafikai felbontás melett is lazán megy !
Habár nem közeliti meg azt a grafikai szintet mint a W2 de a Fable-ben mindig is a mese szerű világ volt a domináns !
És jelenleg amig a W2-höz ki nem adnak egy pár patchet addig én vigan el lesszek addig a Fable 3-al !
Amugy azt tudtátok hogy teherbe lehet ejteni az Online Társunkat !

Ha jelenleg van 2 Online karakter az egyik férfit inditott a másik nőt akkor nem hogy csak együtt csinálhatják a küldiket hanem össze is jöhetnek ésott minden megtörténhet !
Össze lehet jönni egymással össze lehet házasodni lehet szexelni és teherbe ejteni a másikat és késöbb megszületik az elsö Online BABY !

Na mondom ez annyira beteg hogy már jó! És ki kéne próbálni ! xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest