Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Most már nagyon aggódom:
"1.2 patch után gazdagabb lesz a menü, grafika fül különösen. A játék opciókban szerintem nagyon érdemes átállítani a inventory item icons-t smallra."
Múltkor is beszéltél már valami olyan beállításról, amit én el sem érek a menüben!! Nekem még mindig ez a Capsule-os (grennmangaming-es izé van), ÉS ANNAK ELLENÉRE, hogy 1.2 a verziószám, pl. a grafika menü egy semmi, nem is látok ilyen beállításokat, amikről beszélsz!!!
Tisztelettel kérlek, este, ha van 10 perced, csinálj már nekem 2-3 screenshotot a settings menükről! Látni akarom a részletes graf. menüt, meg ezt a smaller inventory icons-t, + én még az autosave-et sem tudom kikapcsolni!
, sőt 
Eddig is gyanús volt, hogy valami nem stimmöl, de most már tuti.
szerk.: majd reagálok a többire is, ha lehiggadtam. Merhogy az lesz a vége, hogy dobom ezt a greenman-es hasmenést a francba, azt rendelhetek egy vagyonért valami normálisat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Sweet.tv - internetes TV
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, sőt