Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FordPrefect
csendes tag
Üdv!
Én nemrég vettem 2db TwinMOS DDR400 512Mb-os modult (nem Dual
hannel kit!), viszont azonos sorozatúak. Dual Channel-ben hajtom őket egy ASUS P4P800SE-ben. Az időzítései: 2.5-3-3-6. Asszem ezek a gyári (SPD) beállítások is. Viszont a SiSoft Sandra tesztjében az Bandwidth Efficiency csak 75-77%. Van akinek ennél magasabb? (A floating értékek (a két sáv) 4800-4900 körül vannak.) Kinek milyen eredményei vannak? Mindezt azért kérdem, mert Half-Life 2 furcsa dolgokat művel: mikor elkezdem a gamét röccenés nélkül fut (bármilyen mentésnél), de egy idő után elkezd szaggatni. Nem nagyon de pont annyira, hogy idegesítő legyen. Ha csak egy modul van a gépben (1x512) akkor semmi gond. Erre ki tud gombot varrni?
[Szerkesztve] -
beautifulmin
aktív tag
V.ki?
-
beautifulmin
aktív tag
Ja jó lenne nekem is v.mi mert nekem is twinmosom van csak ddr2 és 2*512..
-
mycso
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Gyári hűtővel, 1.75v, de ment már 3.6-on is, 1.9volton.
Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
bbking
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
asszem vágom... hol lehet állítani? biosba? mivan ha túl kicsire veszem?
-
venember83
nagyúr
m-tech chipes volt, eppen most varok a cserere! no further comment
Esetleg meg ennyi: Bővebben: link -
bbking
aktív tag
Hali! elméletileg nekem is twinmos ramom van (pc3200as), de az istenért sem írja ki egy ilyen homesystem test progi sem. Figyumá srácok, mi ez a memória időzítés? Mire jó ha állítom? (gondolom tuning) Nekem 2.5,4,4,9. A procituningot vágom, de a memóriatuningot nem. Jah, amúgy én nem húztam eddig a ramom, hanem SPD-ből olvassa és 200MHz-n meg, habár az FSB most 210.
Ugh lehet szar értéket néztem időzítésnél... Mind1. -
Scream007
őstag
na?
-
Vadászmenyét
aktív tag
nekem a Cpu-Z miért nem mutatja a memória feszültségeket és, hogy hány mhz-en megy? Ennyi van csak: 512 mb
-
Scream007
őstag
igen.
várom hogy mi jot tucc rola mondani???
késleltetés, tuning??? -
Scream007
őstag
aida, cpu-z
-
Vadászmenyét
aktív tag
Hol tudom a Ramom pontos márkáját megnézni?
-
Scream007
őstag
sziasztok!
az volna kérdésem, hogy van e, vagy volt-e szerencséje twinmos pc 3200-es ramhoz.(nem twister!!)
akár az m-tech chippes, akár a gyári twinmos chippeshez.
ezek mennyire huzhatoak????
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Milyen routert?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hannel kit!), viszont azonos sorozatúak. Dual Channel-ben hajtom őket egy ASUS P4P800SE-ben. Az időzítései: 2.5-3-3-6. Asszem ezek a gyári (SPD) beállítások is. Viszont a SiSoft Sandra tesztjében az Bandwidth Efficiency csak 75-77%. Van akinek ennél magasabb? (A floating értékek (a két sáv) 4800-4900 körül vannak.) Kinek milyen eredményei vannak? Mindezt azért kérdem, mert Half-Life 2 furcsa dolgokat művel: mikor elkezdem a gamét röccenés nélkül fut (bármilyen mentésnél), de egy idő után elkezd szaggatni. Nem nagyon de pont annyira, hogy idegesítő legyen. Ha csak egy modul van a gépben (1x512) akkor semmi gond. Erre ki tud gombot varrni?