Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Egyrészt, mi a fene az a galvanikus leválasztó?
Másrészt, minden frekvencián kerestem, szóval úgy csináltam ahogy írtad! -
Gabesz87
veterán
Üdv
Nemrég vettem egy TV tunert: AverTV Hybrid Volar HX, bedugtam a kábelt (nem az antennát, hanem az otthoni kábelt!!) arra számítottam hogy majd olyan képet kapok mint TV-n, és nagyot csalódtam. Egyes adókat be sem fogott, de egy csomó meg tök szar minőségű (pl. RTLKLUB). Ez miért van???
DrGonzzo: én sem tudom fogni a DVB-T adásokat, pedig vettem egy elég nagy antennát (persze olyat ami fogja a DVB-T-t)
-
Gabesz87
veterán
válasz
tzsolesz #346 üzenetére
tzsolesz, nem vagyok penge a TV-tuner témában, de én most vettem egy USB-s AverMedia AverTV Volar Hybridet, ehhez az AverTV 6 nevű program volt mellékelve, és ezzel mindent lehet amiket leírtál. Nézzd meg a Kworld honlapját, pontosan nem írtad milyen karid van, de úgy látom ezekhez CyberLink cuccot adnak!
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok.
TV-Tuner témában lenne egy kérdésem, mert nem vagyok benne túl járatos. Gondolkodom egy TV-Tuner megvételén. Vannak ezek a digitális (DVB-T vagy ilyesmi) jelet fogó kártyák (bár akkor már hybridet veszek, ami analógot is tud). Na mindegy. Szóval a lényeg, hogy ahhoz hogy a cucc fogja ezt a digitális jelet, be kell dugni az itthoni antennát, vagy azt minden kellék nélkül saját maga tudja fogni (esetleg egy hozzá mellékelt kis antennával)?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest