Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- RAID
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
dagosh
csendes tag
Nem Ati-m van, hanem Gef4, majd probalkozom vele.
Ami a jatekot illeti..
Hat nem vagyok valami nagy jatekos, en konkretan egy jatekra gondoltam, az fut ablakban, az is rendben.
Ja es az antenna erosito. Letezik, en is egy kis szobaantennaval nezem a TV-t, es adtak hozza egy kutyut, ami kb olyan mint egy adapter, szoval bedugod, a masik felere meg bele kell szerelni az antenna vezeteket. Na az ott elvileg felerositi, de hat nem er sokat, RTL/M1/TV2 az jo, a tobbi Fix.tv/Fonix TV/Viasat 3, mar eleg zavaros. -
GBX
aktív tag
Ha esetleg vmi új Ati kártyád van akkor nincs gubanc. Hydravision progival csinálsz magadnak egy második Virtuális Desktopot és hozzárendeled a 2. monitort a 2. desktophoz. 2.desktopon elindítot a tv-néző progit az 1 desktopon meg dolgozol. Ha nem atid van , akkor is hasonló megoldások léteznek. PL
2. monitor legyen a desktop asztal része. (pipa be). elindítod a tvnéző progit és az ablakot áthúzod a másik monitorra. Try it. -
ISZOLE
senior tag
Régen lehetett antennaerősítőket kapni, sajnos a mostani helyzetet nem ismerem de valószínűleg a kereslet erőteljes csappanása miatt a kínálat se lehet valami nagy. Mielőtt nagyobb összeget beruházol ilyesmire ki kéne próbálni valamilyen kölcsön kütyüvel mert az erősítő sajnos nem csak az antennáról jövő jelet erősíti hanem a zajt is (pl. szellemkép). Csak abban az egy esetben érsz vele valamit ha a vett jel szintje kicsi de minden más paramétere jó, ez pedig egy szobaantenna esetében nem valószínű. Amennyiben UHF adókat akarsz venni szerintem inkább megéri egy kicsit több tagból álló antennát barkácsolni.
-
mattheus
őstag
Valaki megtudná mondani, hogy létezik-e szobaantennához vmi olyan megoldás (jel erősítés), amivel lehetne a képminőségen tovább javítani ? Nekem egy darabig még szobaantennám lesz és a fogható földi adókból (jelenleg 5) igazából az RTL ami tökéletes képpel rendelkezik , a többi sem rossz, de azért lehetne rajtuk javítani ! Ha létezik, akkor pontosan mit is keressek ez erre alkalmas boltokban ill. milyen áron mozognak ? Köszi
-
dagosh
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Lehet hogy hülyeség amit kérdezek, de azt meg lehet oldani, hogy ha van egy TV-tunerem, és egy olyan videokártyám, amire 2 monitort lehet csatlakoztatni, hogy míg az egyik monitoron TV-t nézek, a másikon meg mondjuk csak dolgozok/játszok/netezek stb...?
Aktív témák
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest