Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
zLegolas #1239 üzenetére
Nem, nem erre a két fekete csíkra gondoltam. Ez a fekete keret az, ami itt a topicban is többször előjött, ez körbe minden oldalon van (jobb és baloldalon is), és nem csak filmeknél. (win alatt az Overscan-t kellett bekapcsolni az eltüntetéshez, vagy 768x576-os felbontást kellett beállítani).
Akkor a számgombokkal próbálkozok még (csak a hangerőt tudtam, hogy 0/9).
Ha lesz időm, ma kipróbálom a Movixot, hátha. -
Male
nagyúr
válasz
zLegolas #1237 üzenetére
Köszi, de mostanában rengeteg a dolgom. Viszont e-mailben segíthetnél talán (majd jelentkezem, ha nem gond).
A Geexboxot kipróbáltam. A TV-kimeneten fekete keret (a saját képernyőjénél is, szóval a szokásos nVidia gond, ezt itt nem tudom hogy lehet megszüntetni), ami ennél komolyabb: rosszak a színek. Pl az embereknek kékes szájuk van, a bőrük lila, stb. Olyan mintha a piros és a kék fel lenne cserélve. Win alatt semmi gond ezzel, tehát nem a VGA hibája. A Movixot majd holnap próbálom ki (talán), aztán jelentkezek, de már mailben, mert ez talán már túlzottan OFF ide. -
Male
nagyúr
válasz
zLegolas #1230 üzenetére
A TV-re se méretez át, azt a felbontást kapja, amit a Win használ. Tudtommal a TV kimenetet egy az egyben a VGA intézi (vagyis a rajta lévő enkoder chip).
Az MCE meglepően gyors (egy csomó XP-s hülyeséget kiszórtak belőle), a WinMe-nél legalábbis látszólag gyorsabb volt.
Ez a Geexbox, Movix bigyók vinyóra is rendesen felpakolhatók? A TV kimenetet tudják rendesen kezelni? Úgyértem gyászkeret nem lesz? Távirányító használatára lesz velük esélyem? (valamilyen TV Tunerét szeretném majd rárakni) -
Riverflow
csendes tag
válasz
zLegolas #1214 üzenetére
Csak kérdezem, de talán tévedek, hogy a kismegszakító tényleg leverődik néhány század alatt? Mert ha igan az jó, de ha a / utáni eset következik be (pár tized másodperc) az már baj. Tudtommal kb 2 tized sec már nagy valószínűséggel ''kibírhatatlan''. (-->meghalsz)
Amúgy nálunk van egy ÉV relé néven emlegetett másik bizti is, asszem ez az ami akár ezredek alatt is képes leverődni (vagy legalábbis gyorsabban, mint a kismegsz.) .
Végülis tudja vki, hogy mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus Dual RX 6600 XT OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1070 OC 8GB GDDR5 Videokártya!
- Eladó EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 Kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest