Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
petymeg #9704 üzenetére
Akkor ott annyi hibázik/zott a mag.
Gondolom ki is írta hogy worker stopped. Adj neki +feszt vagy ha már nem akarsz akkor ott a vége vedd visszább az órajelet... vagy vmit még kombózz a bios-ban amíg jó nem lesz.
intel-hez végképp nem értek sry nem tudom pontosan mit állítasz. Amint látod én most a K10-el szenvedek és nagyon új egyenlőre.
-
Landon
addikt
Üdv mindenkinek itt is.
Már írtam a phenomII X4 topicba is csak most vettem észre hogy ez is itt van és ez kézenfekvőbb...
Ugyhogy akkor ide is leírnám a történetem.
Srácok holnap veszem meg a AC Freezer Xtreme hűtőt a PhenomII 905e-s procimra (ezt ajánlották, gondolkodtam még h várok CM Hyper212Plus-ra vagy vendetta2-re de állítólag felesleges) és neki állok nyüstölnie de előtte lenne egy pár kérdésem mert még túlzottan a K8/9-es cpu-khoz vok szokva.
1: Max mennyi feszt szabad neki adni?
2: Ma próbálkoztam alaphűtővel hááát 2,5ghz ugye az alap órajel 2,6-on még vitte prime95be de csak 10 percet vártam max de 2,7en már az elején a 4es mag leáll. Ami nem nagy csoda tekintve h feszt nemigen kap mivel ugye energia takarékos... De még is ezek függvényébe kb. mire számíthatok az új hűtővel és fesz emeléssel?
3: 70C alatt kéne tartani a hőmérsékletet mindenképp ugye?
4: A HT órajel alapból 2000 akkor itt is az van, hogy nem igen szabadna fölécsúszni, szóval inkább állítsak a HT Linken hogy kisebb legyen húzás után is mint 2000 vagy ez a K10-nél már nem fontos?
5: Gigabyte MA770T-UD3P alaplapom van és ennek a BIOS beállításai egyenlőre kicsit idegenek a számomra leginkább a fesz állítása: manualra állítom az opciókat odáig OK és 2 opció van ami sztem a CPU feszemelésre vonatkozik a többi RAM meg a NB stb. Az egyik cpu-ra vonatkozó sztem a CPU NB VID CONTROL a másik pedig a CPU Voltage Control. Mind2nél úgy van hogy ha rámegyek kijön h +0.25, +0.45 stb de a kettő közül melyiken kell állítani h a CPU feszültségét növeljem? Ill azt nem tudom pontosan mi az a CPU NB VID CONTROL... van még egy olyan nem választható (kék) poció is h NORMAL CPU VCORE ott 1.1500 van (ha jól emlékszek). Próbáltam azt h állítok a fenti két opciókon de ez sehol nem látszott meg a BIOS-ban elmenteni meg nem mertem alaphűtővel.Namost ehhez még hozzá jönne egy olyan kérdés (mert közbe olvastam ilyen phenom tuning irományokat amik inkább összekevertek
) hogy a NB és a HT Frequency-nek mindenféleképpen szinkronba kell lennie? Tehát 2000MHz vagy alatta? Ez nekem nagyon új a K8-hoz képest mert ott ugye még csak az volt a lényeg h a HT 1000 vagy az alatt maradjon. Itt meg egyből két dolog is van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest