- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Tirexi #42156 üzenetére
Na igen a feketeleves,valamin àllítok utána àllítsak a másikon is meg a harmadikon........
Egyébként Skyrim,GTA4,AC4 amikkel jelenleg játszok,alap 3,6GHz-en sincs gond,lehet visszaveszem,és tutira semmit sem hajtok túl.
Egyébként Full HD-ben játszok max felbontáson,és a Skyrim szokott nagy ritkán egy-egy pillanatra laggolni,de nem is észrevehető,nem zavaró.
Azt hiszem hogy a V-sync van csak levéve... -
BlackSoft
addikt
válasz
Tirexi #41245 üzenetére
Hát pedig nem emelkedett sokat, 79-81 fokosak voltak a magok. 1.385 V-al ment a 3,8. Bár nem használtam órákat úgy, szóval nem tudom mennyire volt stabil, de pár perc linx alatt, amíg megnéztem hogy melegszik stb nem volt gond. Nem ismerem annyira ezt a linx-et, először próbáltam ki, de 100%-on ment tőle mind a 12c/ht.
Amúgy ha sokallod a 70-75 fokot 4,6-on 100% cpu-nál hosszú renderelések alatt ahogy mondtam, arra tudom még azt mondani, hogy játékok alatt 50-65 fok között van csak, mert ott nem megy 100%-on minden c/ht.
Ez a H110 meg szerintem tudna jobb is lenni, ha rátennék push & pull-ba noctua ventiket, nem ezeket a gyári corsair-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest