- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Ferlito #23264 üzenetére
Ha van wd40, próbáld ki, de van egy cikk itt ph-n amiben részletesen bemutatják a ventik felújítását. (ezt meg kell sajna keresned) Vagy mint mondtam vegyél egy hűtőt. Sokkal halkabb lesz és hatékonyabb is. Használtan találsz az apróban, újat meg esetleg itt nézz. Nekem ac freezer 64 pro volt a phenom 2-n és tökéletes volt rá. Asszem 2500ért adtam el, hasonlóért kapsz használtan.
Azért ha emelett döntesz, érdeklődj a milyen hűtő topikban. -
JoolsNOS
veterán
válasz
Ferlito #23261 üzenetére
Érdemesebb venned inkább egy hűtőt. 2-3 ezerért lehet kapni olyat ami hatékonyabb csendesebb a gyárinál. A wd40 meg pl 1000 forint és nem valószínű, hogy nagyon hatékony lesz.De ha ki akarod próbálni akkor is le kell szedned a ventit a hűtőröl, és csapágyazás alá fújni.
Milyen procid van?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest