Új hozzászólás Aktív témák
-
pgeri
tag
válasz
[CS]Blade2 #6856 üzenetére
Az ég adta egy világon semmi baja nem lesz. Egy proci várható élettartama normál esetben akár 50 év
és tuningolsz hááth tényleg csökken. mondjuk 10 évre
Asszem már a 4-5. gépedet rakod össze addigra
Erről csak ennyit
-
Gyufaaa
veterán
válasz
[CS]Blade2 #6847 üzenetére
A Tuningal magával nincs is gond. Csak nem tudom, melyik programnak hihetek. De már rátaláltam. A Probléma az alaplapom szenzoraival van. Túlságosan magas hőfokot jelez és ha progival leterhelem, a hőfok végett hibát jelez. De már erre is megtaláltam a megoldást. Azért köszke!
Már az új bios valamicskét korrigált rajta, de még mindíg nem az igazi. Ezzel még csak azt javították, hogy ne mutogasson valótlan értékeket fesszel kapcsolatban.
-
GrooveHero
addikt
válasz
[CS]Blade2 #2831 üzenetére
Sajnos nem sikerült teljesen beállítani , mert egy csomó dolgot nem találtam meg, amiket irogattál azok p5e bios-ra vonatkoznak?
-
GrooveHero
addikt
válasz
[CS]Blade2 #2829 üzenetére
De miért p5b?
Nekem p5e van, szerintem az kissé másabb.
-
tejesember78
tag
válasz
[CS]Blade2 #2816 üzenetére
Nem igazán műkszik 8×400-n a bios mindig visszaáll alapra de ha a System Memori Multipliernél beállítom 2.00-ra akkor simán indul nem dobja vissza a frequency igy
800 800 mutat .De igy gondolom nem 1:1 megy a ram?Vagy pont így jó? -
lipi67
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #2816 üzenetére
Nem tudom,hogy miért favorizáljátok a 8*400-at.Mert nagyobb az FSB?Nem éri meg!!!
Nem mert pl 9*355-ön ha csak 50MHz-cel jobban megy a ram alatta,akkor már veri a 8*400-at!Itt egy superPI-s lisám,pontosan ezért próbáltam ki.Arról nem is beszélve,hogy nagyobbFSB-hez kell majd lassan emelgetni az MCH-t,melegedik a híd hűtőbordáhja,s jön a nyár.Én tutira 10-es szorzóval nyomnám,s húznám utána a ramokat.
S lehet szép eredményeket elérni
[alulfesz]
[1,3V]
[1,5V]
[sok-sok V]
[superPI]Tragger
asszus,igérem Neked holnap ha lesz időm megnézem Neked,de lövésem sincs,hogy milyen a biosod.Neked (Abitos biosra fordítva)1:1,25-ös visszaosztás kellene.(talán ott vmi 2,5??
Az 1125MHz környéke lenne...-semmit se tudok a lapodról,igy nehéz.de FSB pl 450.az 1:1,25-ben=450*2,5(abit 1,25*2) -
tejesember78
tag
válasz
[CS]Blade2 #2810 üzenetére
8×400-ra tettemakkor igy lenne a jó a SYSTEM MEMORY MULTIPLIER-t auto-ra raktam igy valóban azt mutatja a MEMORY FREQUENCY(MHz) 800 1600
akkor igy leszjó a beállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest