Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Kicsit hosszabb távra érdemes lenne egy komolyabb hűtőre beruházni.
Nekem egy HyperTX hűti, 26-27 fokos szobában idle 37-38 fok, terhelve (prime alatt) 60 fok körül van a maximuma. Ezekkel a beállításokkal.
Jelenleg a legjobb vételek: HyperTX3, Freezer 7Pro. Teljesítményben és árban is közel azonosak (4-5eFt között mozognak). -
kovacsroli
senior tag
Én a hangján nem vettem észre változást, ugyanolyan halk, ez még nem túl nagy tuning elég a gyári hűtő. Most pedig perpill a core temp 47-48 fokot ír magonként, 100%-os terhelés alatt maximum 67fokra melegszik, ez még teljesen biztonságos. Ja és még az is lényeges, hogy nekem ilyen retro gépházam van, tehát teljesen hagyományos, semmi +venti meg szellőzők, és így is csak ennyire melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest