- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt #8242 üzenetére
Szia!
Próbálok mindenre vszolni.
C0-E0.Ha friss a bios,ismeri ,lényegtelen.Nem mennék bele,h melyik jobb s miért,csak vita lenne.Maradjunk annyiban,hogy van ebből is abból is jobb és gyengébb.Viszont sztem a leggyengébb darab is bios/Vid-en hozza a 3,6-ot,ami szinte mindenre elég.
Hűtő:
Nem a hűtő a nagy!!!Az elfér minden lapban.A hülye kerete ütközik a fet vagy az északi híd hűtésével.Ha túl közel vannak a procihoz,ill. mahgasak.
Felszerelésem a soklyukas nagyon vastag hátlapi merevítőt teszem fel,hanem a mezeit,1xübb.Hátulról osaillesztem,s leteszem az asztalra.Felülról a keret megy rá,de előtte a átdugom a csavarokat rajta és felhúzom rájuk a 4 távtartót.Utána keresztbe (folyamatosan váltva)erősen ráhúzom a csavarokat.Felpasztázom a procit és vékonyan a hűtő talpát is.Így amikor ráteszem a hűtőt tapad,s nem mozdul el amíg a ketesztpántot(ami rászorítja a hűtőt a procira)beteszem,s rögzítem.Utána hűtőstől be a gépbe..
A vezérlőt használtam 1 pár hónapig,mert letöltésnél minek rohangáljon nekem a venti,ma már kihagyom..
ja!!!A hűtő tetjén elég szar csavarok bvannak,imbuszkulcsot meg nem adtak hozzá.Mielőtt beteszed,csavarozd le valahogy őket és cseréd csillagfejüre.Később ha portalanítani kell 1xübb lesz szétszedni.A venti könnyen cserélhető.fesz:1,5-1,7V?-ÁÁÁÁÁÁ Ne!45-ös proci elvileg 1,6v-on már átüt.valós 1,375v amit maxra adni szoktak neki.Persze..1idő után érzi az ember h mit bír..
Ez egyéni mint proct ,mint embert illetően.Sztem az legyen az első (hét)feladata,h keresd meg,h 4GHz-hez mennyi aminimális fesz amin atomstabil.ez 1,15-1,32 v között lesz valahol.A jobbak 1,225-1,3v között,a kevesebb szerencse,a nagyobb meg bosszúság..
A lapod jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged