Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz puttputt #8242 üzenetére

Szia!
    Próbálok mindenre vszolni.
    C0-E0.Ha friss a bios,ismeri ,lényegtelen.Nem mennék bele,h melyik jobb s miért,csak vita lenne.Maradjunk annyiban,hogy van ebből is abból is jobb és gyengébb.Viszont sztem a leggyengébb darab is bios/Vid-en hozza a 3,6-ot,ami szinte mindenre elég.
    Hűtő:
    Nem a hűtő a nagy!!!Az elfér minden lapban.A hülye kerete ütközik a fet vagy az északi híd hűtésével.Ha túl közel vannak a procihoz,ill. mahgasak.
    Felszerelés:Nem a soklyukas nagyon vastag hátlapi merevítőt teszem fel,hanem a mezeit,1xübb.Hátulról osaillesztem,s leteszem az asztalra.Felülról a keret megy rá,de előtte a átdugom a csavarokat rajta és felhúzom rájuk a 4 távtartót.Utána keresztbe (folyamatosan váltva)erősen ráhúzom a csavarokat.Felpasztázom a procit és vékonyan a hűtő talpát is.Így amikor ráteszem a hűtőt tapad,s nem mozdul el amíg a ketesztpántot(ami rászorítja a hűtőt a procira)beteszem,s rögzítem.Utána hűtőstől be a gépbe..
    A vezérlőt használtam 1 pár hónapig,mert letöltésnél minek rohangáljon nekem a venti,ma már kihagyom..
    ja!!!A hűtő tetjén elég szar csavarok bvannak,imbuszkulcsot meg nem adtak hozzá.Mielőtt beteszed,csavarozd le valahogy őket és cseréd csillagfejüre.Később ha portalanítani kell 1xübb lesz szétszedni.A venti könnyen cserélhető.

fesz:1,5-1,7V?-ÁÁÁÁÁÁ Ne!45-ös proci elvileg 1,6v-on már átüt.valós 1,375v amit maxra adni szoktak neki.Persze..1idő után érzi az ember h mit bír..
    Ez egyéni mint proct ,mint embert illetően.Sztem az legyen az első (hét)feladata,h keresd meg,h 4GHz-hez mennyi aminimális fesz amin atomstabil.ez 1,15-1,32 v között lesz valahol.A jobbak 1,225-1,3v között,a kevesebb szerencse,a nagyobb meg bosszúság..
    A lapod jó!

• puttputt

őstag

válasz puttputt #8242 üzenetére

Az 1,5-1,7V már elég magas nem? Nem túl magas? Vagy jó hűtéssel még ez is elmegy hosszú távon, lipi67?

Új hozzászólás Aktív témák