Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Hővezető paszták
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
válasz
Speed®
üzenetére
Én, mert??? Én tudom, hogy működik a procim, ő okoskodott. És nem kell megint elmondani azt amit már elmondtam, leírtam 10X, hogy mér megy 4.1 ghz-en Pár ember számára ez érthetetlen, Jézusom XDXDDXD Nyilván nem olvasok el olyant amit belinkelek, nem?! Neked kéne inkább elolvasni amit én írtam. HOGY SEGÍTSÉGET KÉREK, HOGY MIT HOGYAN ÁLLÍTSAK NEM OKOSKODÁST. Lehet ami neki jó volt az nálam nem jönne be, tudod nekem nem 1800 Mhz-es a memoriám de ne zavarjon. Hát kurvára nincs minden leírva benne, mert egyrészt nekem teljesen más a menü, másrészt fogalmam sincs mit állítsak pontosan, van 1000 opcio. Meg szerinted mér írtam le a konfigom? A gyerek a cikkben is hülyeséget írt ,mert 43X szorzót is be lehet állítani, csak ahhoz, hogy annyin menjen is húzni kell mást is. Védd csak azt az embert, gratulálok, téged minősít, de rajtam kívül is elmondta más, hogy hülyeségeket beszél, te is kezet foghatsz vele

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Update 11.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest