- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz
kona005 #42825 üzenetére
Ja, csak nem mindegy, hogy hogyan írod:
pl.:
-Nem fos Asrock lapom van, hanem Gigabyte(esetleg itt a típus is)...és akkor mindjárt nincs félreértés.
Ha segítséget kérsz, ez a minimum, még jobb, ha linkesíted is, nem ám "nézd meg az adatlapom" és egyéb okosságok.
Vagy akkor írd azt, hogy "Az adatlapom szereplő deszkával" , vagy mit tudom én. -
Apollo_21
addikt
válasz
kona005 #42825 üzenetére
Van,,biztos mégpedig h nemvagy képes leírni a nemfos Asrock alaplap típusát, és ha már NEM a giga hajtja ezt átírni..a lapodon..nempedig papolni h addikt létemre nézzem az adatlapod...2külön alaplapról beszélünk...gondoltam eljut..de nem.
Sőt tovább megyek..a tuningosba még mindíg a gigával akarod tuningolni..itt meg h miért rossz az asrockkal.. de részemről nemérdekel. Egyik topicba ezzel próbálkozol másikba amazzal...és mindenki görbe csak tevagy csillag...ez a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest