- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
enemy107 #42064 üzenetére
Ezt hogy érted hogy hitelét nem értem?!
1-tuningolni akartam a gépem de a ti segítségetekkel rájöttem hogy nem lehet az alaplap miatt!
2-ezért írtam hogy milyen alaplapot vegyek mert tuningolni akarok amit már meg is vettem egy asus rog csak még nem jött meg ezt is a ti döntésetek volt mert írtátok hogy egyértelmű még ez is a tuning része!
3-volt egy thermaltake ventim és vettem egy 4 magos procit amire már ez vulcan ventit raktam és a hőfokokról kérdeztem! Szerintem még ez a tuning része!
4-kicseréltem a videó kártyámat is és ez mind most történt 2 hét alatt és amit eladtam a 9800gtx+ karimal jártam úgy amit fentebb leirtam,és mondtam az uj tulajnak hogy csak a gyári táp kábelt használja de nem halgatot rám és most kérné vissza lovét!
De nem értem hogy miért teszi tönkre a kártyát ha tápegységen lévő 6pines kábelt dugják bele mert ugye szabvány az is tehát én még sehol nem láttam ráírva egy tápon vigyázat 9800gtx+ nem szabad használni!
Na ez nem teljesen a tuning része ! De úgy gondoltam hogy az okosok majd válaszolnak itt is !
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest