Új hozzászólás Aktív témák
-
hybrid26
tag
válasz
RetepNyaraB #41699 üzenetére
Rendben, köszönöm
Azt hogy érted hogy "Ezenkivül a 6870-hez mar alapon is sok a proci" ? -
válasz
RetepNyaraB #41699 üzenetére
A szerkesztett jo anyjukat az öt perccel
Tehat elment, reboot. Ha Win megy, linx 15 kör kb 70% ramterhelessel (maradjon teszt alatt 1-1,5gig a winnek).
Kb. 90 Gflopsnak kell lennie az eredmenynek, amennyiben stabil.Ha nem indul, akkor Loadline Calibration mehet erösebb vezerlesre eggyel. Ha viszont minden oke, akkor az offsetet veheted visszabb is (nekem alapon -0,185V-on stabil, erös LLC mellett).
Ha sikerült igy megtalalni a proci legoptimalisabb alapbeallitasat, akkor nyomas 4gigara. Ehhez szerintem kell kis proc feszt emelni es/vagy LLC-t is feltehetöleg. Lapfeszek szerintem birjak alapon.
Tesztelni jatekkal is kell tapasztalataim szerint, mert a szintetikus teszt nem eletszerü. Van, hogy rögvest fejreall a gep, de lehet, hogy több ora utan egyszer csak. Ekkor egy pöcc a cpu feszen altalaban segit. Magasabb tuningnal a lapfeszeket is buzeralni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest