- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybrid26
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Rendben, köszönöm

Azt hogy érted hogy "Ezenkivül a 6870-hez mar alapon is sok a proci" ? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A szerkesztett jo anyjukat az öt perccel

Tehat elment, reboot. Ha Win megy, linx 15 kör kb 70% ramterhelessel (maradjon teszt alatt 1-1,5gig a winnek).
Kb. 90 Gflopsnak kell lennie az eredmenynek, amennyiben stabil.Ha nem indul, akkor Loadline Calibration mehet erösebb vezerlesre eggyel. Ha viszont minden oke, akkor az offsetet veheted visszabb is (nekem alapon -0,185V-on stabil, erös LLC mellett).
Ha sikerült igy megtalalni a proci legoptimalisabb alapbeallitasat, akkor nyomas 4gigara. Ehhez szerintem kell kis proc feszt emelni es/vagy LLC-t is feltehetöleg. Lapfeszek szerintem birjak alapon.
Tesztelni jatekkal is kell tapasztalataim szerint, mert a szintetikus teszt nem eletszerü. Van, hogy rögvest fejreall a gep, de lehet, hogy több ora utan egyszer csak. Ekkor egy pöcc a cpu feszen altalaban segit. Magasabb tuningnal a lapfeszeket is buzeralni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest