- TCL LCD és LED TV-k
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
RetepNyaraB #36718 üzenetére
Bocsajts meg kolléga de az extrem tuning topic jelmondata, minden tuning oda
tartozik ami nem léghűtésCore temp is fent van és ugyanonnan mér mint az aida64 mivel 1:1 be ugyanazokat
az értékeket adja szinkronbaEgyébként fent van még az AMD Overdrive és a Gigabyte féle ET6 is
Valóban az Overdrive már más értékeket ír, alapból 28 fokot a magokra
Teljes mértékben igaz hogy ez már nem üzemi fesz, de tudtommal amég
le bírjuk hűteni, rovidtávon nem lehet gond.Rövidtávon alatt azt értem hogy egy - két teszt erejéig.
A degradációval én is tisztában vagyok
Prime95 el szoktam tesztelni, jobban meghajtja a procit mint az IBT, de legalább
annyiraStabil 5ghz el boldog lennék, tovább ezzel a lappal és hűtéssel nem gondolom hogy
jutnék amúgy se, valamint meg kinyírni sem akarom a cuccotKözben körvonalazódik már hogy mi lehetett a gond úgyhogy ha beigazolódnak a remények akkor kissebb feszen is szépen meglesz az 5ghz
Egyébként az a quad proci is szépen bírna még egy kis órajel emelést
NandorHUN: Mivel szorzózár mentes procid van, így semmi más dolgod nincs mint elkezdeni emelni a szorzót felfele, először alapfeszen mindig csak 1 lépéssel, és figyelni a hőfokokat valamint hogy meddig stabil a cucc.
Sandy Bridzs től felfele belső órajellel emelni már amúgy is szinte lehetetlen és rohadt nyűgös dolog
Ha megvan az az órajel ami már nem stabil akkor kezdhetsz feszt emelni, a lehető legkisebb léptékben és figyelni a hőmérsékletet.
Amég le bírod hűteni addig nincs para, ha eljutsz arra a pontra amikor már hiába adsz feszt, a beállított órajeled nem lesz stabil, akkor eljutottál a procid végéhez, legalábbis abban a lapban. Nagy vonalakban persze.
Van jó pár dolog amivel lehet még machinálni de én leragadtam a core 2 duo érában
Tuning alatt bios ban kapcsold ki az energia takarékos funkciókat és a turbot is mert azok össze vissza állitgatják a feszt meg az órajelet.
Valamint érdeklődd meg a procid topic jában hogy meddig terjed a proci normál üzemhőmérséklete.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Redmi Note 13 4G
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest