- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
zolee33 #35829 üzenetére
az említett msi lap, egy g31-es fos.
egy gigabyte p35-ds3, p35-ds4, p35-ds3p, és ugyan ezek csak ep előtaggal amit én ajánlanék számodra. Esetleg p45, de nagyon üres az apró, ezért mondom a p35-öt.
Hát a procit teszteld ki hogy melyik feszen mit megy.Szerk.: én is és mások is sokszor leírtuk hogy csináljuk a kitesztelést, hirtelen a magamét tudom linkelni, ha átfutod, a hosszabb hsz-eket érdemes nézegetni
-
slayer007
tag
válasz
zolee33 #35829 üzenetére
Ha 1.33nál kifagyott, akkor több fesz kell neki, de csak óvatosan, mindig a legalacsonyabb feszt keresd, amin még stabil a rendszer. Valamint Aida64-el folyamatosan ellenőrizd, hogy stressz teszt alatt ne melegedjen túl a proci (a core temp-et nézd). Egy CPU-Zt se árt ha nézel, megtudod, hogy mekkora a voltage leak a lapodon (a biosban amit beállítasz az ált nem a reális feszültség, amit a proci kap.)
Sajna a pontos max hőmérsékletet a procidhoz nem tudom, erre érdemes rákeresned, vagy a gyártó biztos írja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Medence topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest