Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
joker1220
üzenetére
Hali

i3-3200-as szandi 25pénz, és játékban agyba-főbe ver mindent ami árban csak egy kicsit is a környékén van, mondjuk az igaz, hogy ahhoz kell még alaplap is meg ddr3-as memcsó is.
Biztos hogy jobban menne egy tunning alaplapban, de szerintem ne temessük még azt az alaplapot, egy proci és egy alaplap kiismerése hetekig is eltarthat, ne add fel ilyen könnyen.
- mire jutottál egyébként a dolgokkal amiket kértem a szaggatással kapcsolatban, mert azt hiszem ott sem tudtad idő hiányában befejezni a teszteléseket. A + feszek, vagy a kért dolgok kikapcsolása sem segített?
-Egyébként újra megnéztem a képeket amiket küldtél, és észrevettem hogy a lapod biosa nem jól állítja be a CPU-ref-et a procid FSB Termination-jéhez képest. Mondjuk nem volt olyan extreme az OC amit kértünk tőle hogy ez nagyon számítson, de szvsz megér még egy próbát a helyes értékekkel. (pl 1,2V-os VTT-hez 0,805-öt ír, de az a 65nm-es procioknál lenne helyes, egy wolfdale-nél 0,756-ot kéne hogy oda tegyen,)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest