Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravenski
csendes tag
válasz
ravenski
üzenetére
most kipróbáltam (de nem véglegesítettem), ha euróval szeretném feltölteni a TW-t sima banki utalással akkor megint erre az észt számlára kellene utalni. Ha forinttal akkor nem látok ilyen gondot.
Másik, hogyan lehetne eltűntetni ezt a sok félbehagyott tranzakciót a történetből? Látszik, hogy törölve vannak. -
ravenski
csendes tag
Most már én is látom, de bíztam benne, hogy ez is valami kedvezményes utalás lesz. De nem (EE29 7700 7710 ... volt az IBAN) és ezt az egy számlaszámot adták meg hogy erre kell 20EUR-t utalni a megfelelő kóddal a megjegyzésben (vagy persze kártyával is lehetett volna). Tanulópénz volt.
-
ravenski
csendes tag
Kezdő vagyok a témában.
1. Ha feltöltöm a TW-t mondjuk hitelkártyával v. debit kártyával forinttal és külföldre utalnék EUR-t akkor először át kell váltanom a TW-n belül?
2. Ugyanez vissza is? Ha EUR-t kapok, akkor először váltsam forintra TW-b belül és úgy utaljam a magyar-forintos számlára?
3. Az első 20EUR feltöltést valami észt euro számlára kellett utalnom, ez jó sokba került. Ha legközelebb így tennék rá pénzt akkor már van magyar bankszámla lehetőség?
4. Ha pénzt szeretnék kapni akkor a német EUR számlaszámot kell megadjam, ugye?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Spórolós topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest