- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
TP-Link WR842ND - N300 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kezdő
senior tag
Ugye tudod, hogy vissza lehet állítani a gyári állapotot?
Na meg ha teljesen behal akkor FW se számít, cserélik.A legütősebb érv a végére: 5 ezer Ft-os eszközről beszélünk, ami gyári állapotban idegesítő.
Még úgy is simán megérné a kockázatot a módosított fw nyújtotta nyugalom/megbízhatóság/stb hogy benne van a pakliban nagyon kis eséllyel a meghibásodás.
Legrosszabb esetben buktál 5 ezret, de sokkal nagyobb valószínűséggel ingyen nyertél egy megbízható sokoldalú eszközt. (alapból egy 3 ezres eszközzel akarnád ellátni az automata kapcsolgatás funkciót) -
repvez
addikt
Hát nagyon nem értek a dologhoz, ezért is nem mertem még belevágni másik firmet feltenni, mert egy ideje szemezek a gargoye meg a vargalex féle firmmer,de nekem kinaiak a leirások és az utánna való beállitások.
A mostanin csak anynit csináltam ,hogy a PPOE részen beirtam a szolgáltató adatait vagyis az email cimem meg a jelszót és megy.1: addig értettem ,hogy PPOE aztán, hogy mi az az MTU és annak mekkorának kellene lenni a méretének vagy hol állitom , mi befolyásolja azt már nem tudom.
2A solgáltatóval,meg nem is akarok vitázni,mert elvileg nem megosztható a net ,igy már ott buknák, hogy mit keres mögötte router.A másik azt sem tudom, miről kezdjek el vitázni velük,mert vagy én nem tudom elmagyarázni a problémát vagy ha nekem el is magyarázzák akkor meg az 50 éves nénike a pult mögül fog csúnyán nézni rám, hogy milyen nyelven komunikálok vele.
3.mint fentebb irtam, ha tudnám az eljárást és, hogy utánna még mit hogyan állitsak be ,mert akkor már DLNA és küldő tárhelyet is használnék rá, akkor talán meglépném, bár nem tudom, hogy a gariból menyni van vissza,mert 3-4 éves sztem már van a router,de mintha 5 év lenne a Tp-linkre
-
kezdő
senior tag
Köszi!
Ma volt időm és felraktam a suste@openwrt@0.3-tl-wr842n-v1-et.
Nagyon tetszik.
FTP, DLNA, SAMBA, torrent működik.Hálózati meghajtóként 5 MB/s sebességgel ír/olvas wifin kapcsolódó gépre.
Transmission 1,2 MB/s sebességgel is tud letölteni, de azért erősen ingadozik.Egyelőre egy gyors 8GB-os USB2-es pendrive van rajta.
Köszi az FW-t suste!
-
vili007
csendes tag
Anno, tévedésből formáztam Fat32-re, nem volt szándékos.
És az is komoly hiba tudom, hogy egyben hagytam. Maga a 4Gb-os korlát annyira nem zavar, 1-2 alkalom volt, hogy problémát okozott, de filedarabolással orvosoltam.
Meg mondom őszintén, hogy szeretném már régóta újra formázni, és feldarabolni, csak éppen nem tudom hova tenni a most rajta lévő adat mennyiséget. Szóval ez jelenleg még nem opció, de rajta vagyok. Az ext2-ről meg mondom őszintén, hogy itt olvastam először. az miért jó?
Amúgy nem hiszem, hogy ez a gond, mert ahogy írtam is. Távoli meghajtóként tökéletesen működik, és mindent látok a gépen. A router media server része szórakozik szerintem. -
vili007
csendes tag
A másolgatás sajnos nem opció, mert nem tudom a jelenlegi adatmennyiséget hova pakolni.
Pendrive-val próbaltam én is ki, és szó nélül vitte. Azzal nincs is gond.
Ezzel a 1.5TB-os vinyóval már annak is örülök, hogy távoli meghajtóként tudom kezelni
De amúgy a Media Player se látt többet a PC-n, mint a telefon. (Én is gondoltam, hogy esetleg az alkalmazás nem bír vele)
Arra gondoltam még, hogy próbából kölcsönkérek egy "tv okosítót" és megnézem az mit lát.
Az ékezet problémára is gondoltam, ki is próbáltam anélkül, de semi különbség.
Amúgy az utólsó próbálkozás óta, látom a filmes mappát, benne a rengeteg almappával, és le is tudom játszani. (A zenékkel és képekkel továbra sem bír el)
Itt az az érdekes, hogy egyszer X dolgot ismer fel és oszt meg, egyszer meg Y mennyiséget.
Ez alól egyedül a sorozatos mappa a kivétel, amit mindig látott. (pedig az se kis mennyiség, és méret)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- További aktív témák...
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest