Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz Simia #12709 üzenetére

Szerintem elég jól érthetően leírtam, hogy miért. plt hoztam. Ha megvan meg ha nem nem.

"A Te logikád alapján már most ott kellene harcolniuk Kurszk-ban, de legalábbis a Krímben. Nem teszik. Miért?"

Ha tényleg érdekel olvass utána a MAD doktrinának ami meghatározta a CW nagyját.
    Nem fogom kibontani de röviden: Nincs direkt katonai konfliktus a két szuperhatalom közt. Proxy háborúk vannak. Akármennyi hadianyagot, kiképzést... lehet biztosítani de érdemi katonai beavatkozás nincs. pl Vietnám esetén az orosz hadianyag pl fullra tekert légvédelmi rakéta termelés akár 80%a is Vietnámba került. (Ez bődületes mennyiség.) Voltak mennyiségben kiképzők is. De elismerten Szu katona egy se. És detto pl Afganisztán.
    A dolog a mai napig működik ráadásul anyira előzékeny mindkét fél, hogy nem csak szerződéseseknél. Persze ha Oroszok azt mondják nem az övéik akkor az egyenlő -100-200 wagneressel (Khasham).
    De az elöző heti MRBM indításnál is Oroszok átszóltak Pentagonnak, hogy indítani fognak. Mind US mind Oroszo betartja a hidegháborúban kialakult MAD által diktált szabályokat. Nem véletlenül.

Új hozzászólás Aktív témák