Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Miért tűntek el a buta tévék?
Új hozzászólás Aktív témák
-
irsaab
csendes tag
Páncélozott változattal bővíti a kínálatát a Jaguar: az XJ Sentinel bombák és géppisztolyok ellen is védelmet nyújt, bár kissé lelassult a mozgása. bővebb
-
irsaab
csendes tag
-
irsaab
csendes tag
-
irsaab
csendes tag
mondjuk mostanában kezdenek feljönni a Kinaiak eléggé elvannak szálva ettől függetlenül lehet hogy nekik jóhh de európában azért van SAAB,AUDI,BMW,MERCEDES,VOLVO.....és sok egyéb jó márka nem ilyen xarok mondjuk az is igaz a kinai márkák nagyrészére hogy xar de olcsó is.....
-
irsaab
csendes tag
-
zoo8800
veterán
-
irsaab
csendes tag
Nekem egy saab 9.5 aero-m van ami 230LE ha mondjuk ezt a motrot beleraknák akkor már nagyon megbízható lenne a SAAB motor miatt BMW alváz az meg biztosítaná a jó útfekvést
-
irsaab
csendes tag
-
irsaab
csendes tag
-
irsaab
csendes tag
vki vmit am mit gondloltok az ezeröcsi műsorrról
-
irsaab
csendes tag
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/06/10/uj_suzuki_swift_a_nyers_adatok/
-
irsaab
csendes tag
ha vkinek kérdése van nyugodtan.....
Mit gondoltok Az uj Swiftről??
-
irsaab
csendes tag
a TV adások itt találhatóak....
-
irsaab
csendes tag
de azé ez a video se rossz.....

-
irsaab
csendes tag
Azért szűnt ez meg mert egyes írók cikkeit jól lehúzták a kommentelők ami a tv adás nézőire is kihatott ill nagyon lehuztak néhány autót meg miegyebek
pl:.http://totalcar.hu/tv/2005/06/04/Totalcar_105_adas_2005_junius_4_-_Fiat_Idea/
az ilyen adások miatt

tudtommal....
te mit halottál?
-
zoo8800
veterán
Bocsi az ONért, ígérem rövid leszek:

Miért nem akarják folytatni a tévés műsort? Az egyik Ezeröcsiben elmondták, csak épp nem hallgattam akkor a rádiót. -
Viktor77
titán
Ott volt az, csak töröltük, mivel sikerült topic-ként megnyitni, de ugye oda nem nyitunk topicot.
A topic felőlem maradhat, a címet javítom. Bár, érzésem szerint, hamar el fog tűnni a süllyesztőben.
Irsaab, téged viszont sokadszorra kérlek meg, hogy ne nyiss minden gondolatodnak topicot. Szóltam már nem egyszer, privátban is, töröltem is jópárat.
Ha maradni szeretnél hosszútávon, akkor inkább olvasgass, beszélgess, illeszkedj be. -
törölt tag
szvsz finomabban is helyre lehetett volna tenni a topiknyitót, nem ilyen ősbunkó módon

egyébként pedig ennél 1000x haszontalanabb topikokkal van tele a ph (pölö: számoljunk el végtelenig, kyrabaybee és társai), ennek fényében nem tudom, mi a bajotok...
mondom ezt úgy, hogy szerintem a totalcar rohadt gyenge, szar arcokkal, szar témákkal, stb...
-
Integra
titán
lehet zárni és bannolni
-
irsaab
csendes tag
ja és hívatalos oldal is van amit simán google chrome-mal le lehet fordítani szóval..........
-
Bibby
addikt
Főleg annak fényében hülyeség, hogy a totalcar egy internetes oldallá változott manapság, blogokkal, stb-vel. Nyissunk minden netes oldalnak topicot jól.

-
irsaab
csendes tag

Azoknak akik anno nézték a TV ben de másoknak is.
A magyar top gear Winkler Róberttel és Bazsó Gáborral......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 13 128GB Független Zöld Hibátlan 1-3 hónap gar/Akku 90%/p4727
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.