Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a különböző torrent oldalakra szóló meghívók kéregetésére jött létre.
Kérni szabad, teljesíteni pedig privátban lehet!
Válasz hozzászólásban jelezzétek, ha teljesítve lett egy kérés!
Az OFF-ba tett meghívókérések már teljesítve lettek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogselyem
senior tag
válasz
maajka112233 #698 üzenetére
Vagy friss reggel uzletelsz az ncore meghivo(kkal)val.
Ne csodalkozz, hogy bizalmatlanok a forumozok.
-
válasz
maajka112233 #693 üzenetére
Nehéz szerezni nCore meghívót, mert a meghívó fél az kockáztat vele. Ezért csak ritka esetekben szoktak ismeretleneket meghívni.
-
Cs1csó
titán
válasz
maajka112233 #693 üzenetére
Arra utalt a fórumtárs, hogy kicsit alacsony a bizalmi "szinted" szívesebben küldünk meghívót több éves regisztrációval bíró a fórumokon "aktív" tagnak. Ez természetesen egy "objektíve szubjektív" vélemény.
Főleg "arra" az oldalra, ahova nagyon nehéz bekerülni. (röviden: a meghívó küldésének a feltételei miatt) -
ggg666
őstag
válasz
maajka112233 #691 üzenetére
3 Perces regisztrációval?
-
maajka112233
újonc
Sziasztok. ncore-ra szeretnék meghívót kérni.
Köszönöm. -
toompa
őstag
válasz
Steve(AMD) #689 üzenetére
Küldtem.
-
Steve(AMD)
tag
Sziasztok! Ki tudna valaki segíteni? Libranet-re igyekszem bekerülni. Már egy ideje várom az open regisztrációt, de mind hiába. Bithumen meghívót tudok ajánlani cserébe esetleg.
-
ParmaBoy
tag
Sziasztok,
Egy ncore meghivot szeretnek kerni, inaktivitas miatt toroltek az elozot.
Koszonom. -
Krakout
újonc
Sziasztok ! Szeretnék a BitHumen oldalra meghívót kérni ,akinek van felesleges.
Előre is köszönöm. -
Poiro7
senior tag
Sziasztok!
Insane oldalra van valakinek meghívója? Bithumen, nCore meghívót tudok ajánlani érte
-
Deskdiver
senior tag
Sziasztok! Nem szeretek kéregetni, főleg ha nem tudok cserébe mit adni legfeljebb egy őszinte köszönetet, azonban már közel 2 éve várok a nyitott regisztráció értesítésre a Libranettől. Tudna valaki segíteni, hogy bejussak az oldalra mielőtt hajlott korom miatt a porhüvelyemből az asztrális síkra cuccolnék?
-
pbal
friss újonc
Cs1csó Nagyon köszönöm!!!
-
Cs1csó
titán
Jogos felütés, az is van! Meg komoly és könnyű zenei albumok, magas minőségben (nemcsak hogy lossless de oda kell figyelni a borítóra stb.) Bár ezen a téren "közepesen" igényes vagyok, nekem jó a 320kbps-es mp3, és legyen borító hogy a Foobar megjeleníthesse és ne nekem kelljen vadászni (erre az Album art downloader-t használom) -
fogselyem
senior tag
Mi az a Libranet, hogy annyian be akartok jutni oda?
-
pbal
friss újonc
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne, egy libranet meghívóra, tudna valaki segíteni?Előre is köszönöm.
-
weeiland
friss újonc
Sziasztok, Libranetre szeretnék egy meghívókódot kunyerálni. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
-
kimi02
őstag
Sziasztok!
Hd torrents.org-ra lenne valakinek meghívó?
Előre is köszönöm.
-
winbox
senior tag
Sziasztok! Bithumen-re szeretnék egy meghívót kérni
-
xTech
tag
Halihó, MTV-re keresek meghívót. Privátban tudok küldeni profil fotókat különböző trackerekről. Köszönöm előre is.
-
sirdond
őstag
Sziasztok! Redacted-re keresek meghívót. Sokáig gyűjtöttem zenét, Oink/What/Waffles oldalakon, ami aztán egy idő után alább maradt és átvette a helyét a streaming alapú zene fogyasztás, de most szeretnék újra visszatérni az offline zenékhez és tovább bővíteni a saját gyűjteményem.
-
Gre@T
tag
Sziasztok!
Tvstore oldalra szeretnék egy meghívót, 24/24-es folyamatos seed biztosított.
Köszönöm,
-
-
Helga0203
tag
Sziasztok.
A qBittorrent kiírta, hogy friss verzió érhető el!
Rákattintok, bejön a fosshub.com/qBittorrent oldal és itt 403 Forbidden hibaüzenetet kapok.
Firefox és Chrome böngészővel is, nekted jó? -
vacs
veterán
Gondoltam ránézek erre a teracod.net oldalra, de kiírta, hogy a jelszavam túl hosszú, max 16 engedélyezett!
Én kérek elnézést, hogy biztonságos jelszót akartam beállítani.
Illetve egy @msn.com emailt akartam használni, ami valójában ms outlook, de nem engedik, mert szerintük:
"Ez az email levelező cím (msn.com) tiltva van!
Indoklás: : Fake provider"
A Carpatians, nCore, Diablo, Insane oldalokon is ezt használom, érdekes, ott nincs tiltva!Hagytam is ezt a vicces oldalt, de köszönöm.
-
tibaimp
nagyúr
Az Insane oldalon is szabad reg van, ha minden igaz: [link]
-
devil-k
nagyúr
hd-torrents.org oldalra van 3 db meghívóm. Csak olyan jelentkezzen, aki valóban kihasználja és be fogja tartania szabályokat. Ez nem ncore, gyorsan kivágják azokat akik szabályt szegnek.
Hasonló kaliberű oldalhoz szívesen fogadok én is meghívót. Köszönöm!
-
_DiEGO_
őstag
Free reg van https://teracod.net/ [link] oldalon is.
-
jack982
senior tag
diablo-ra szeretnék egy meghívót kérni.
-
LuckyDevil68
csendes tag
Sziasztok.
Tudja esetleg valaki a LibraNeten lesz e a közeljövőben freereg?
Vagy ha van valakinek meghívókódja azt szívesen fogadnám.
Köszönöm. -
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Libranet-re kaphatok egy meghívókódot? -
Cs1csó
titán
Engem is meglepett, de nem tucat oldal, nem egyszer futottam már bele abba, hogy egy tartalom nem volt fenn a többi oldal egyikén sem és itt megtaláltam. Aki számára fontos a torrentezés annak érdemes ezt is bezsákolni. Rendszeresen be kell lépni és akkor nem lesz gond.
-
_DiEGO_
őstag
Mindenki FIGYELMÉBE !
Jövő hét Hétfőtől szabad regisztráció lesz az: INSANE oldalon ! [link]
Szívesen
-
Cs1csó
titán
Adj meg egy email címet privátban! Ami fontos:
- korábbi BitHumen regiaztáció ne legyen rajta
- lehetőleg jobb szolgáltató pl. gmail, outlook, tutanota, protonmail
Amit nem ajánlok: vipmail, citromail, freemail
- megírom, amikor elküldtem, de figyeld a spam mappát is
- a válaszüzenetemben csatolom a meghívó linkjét (nem kell az email fiókot nézni) -
Sziasztok! Így karácsony előtt van esélyem egy Bithumen meghívóra?
-
roseA580
tag
T-home 1000/1000 csomag
Szolgáltatás havi díja
19 990 Ft/hóÉn is hasonló helyen állok, de nekem szerencsém volt:
DIGI (RCS RDS) Fiberlink Gigabit Népszerű Havi díja 28.00 RON kb. 2500 Ft. (ebből 3 RON egy WIFI 6 router bérleti díja)De nem állnék ilyen jó helyen ha nem regisztráltam volna már majdnem 20 éve...
-
Sygnus83
csendes tag
Sziasztok! nCore meghívót szeretnék kérni ha valakinek lenne, esetleg Insane -t tudok cserébe felajánlani. Köszönöm előre is.
-
fogselyem
senior tag
Legend vagyok "mar egy ideje".
De emiatt sose kaptam szebb pekarut az alban peksegben.
IMHO legyen jo arany es kesz. -
Maulgar
tag
Nem olyan nehéz igazából :-) Nálam 1tb-os seedbox megy már 5 hónapja kb és azon pörgetem a torrenteket. Elötte itthoni gépről ment a seed és úgy nem sikerült bekerülni legendbe hiába ment több mint 700 torrent (2*2TB + 1TB) . Ugyan portot nem nyitottam de bíztam benne hogy többet nyom a latba a torrentek száma. Sajnos kiderült hogy a sebesség még mindig többet számít. Feralhostingot használom rss nélkül. Reggel berakom a torrenteket amit gondolok másnap reggel már meg is van aminek kell lennie. És így tovább. RSS-t bátran el lehet engedni. Felesleges, legalábbis számomra.
-
Dzs3ko
tag
válasz
razorka777 #610 üzenetére
Nincs semmiféle "rángatózás" csak kíváncsi lennék (akár privátban) hogy véletlen valakinek sikerül akkor mi kellett hozzá.
Háttér - kiment egy adag meghívó és elfogytak a pontok, aztán elite nem hoz annyira a konyhára, persze lehet venni..... -
Cs1csó
titán
válasz
razorka777 #610 üzenetére
Minden "rang" lépésnél vannak plusz előnyök a kérdés, hogy ez mennyire releváns.
A meghívó küldés is sokszor csalódás: az évek folyamán 23 -at küldtem és már 10-et nem használnak, azaz 45%-os volt a "lemorzsolódás"
Emiatt nem is baj, hogy megnehezítettek a meghívó küldését, és szigorúbban veszik a jelenlétet az oldalon.
Akinek 2 HÓNAPIG nem kell semmilyen tartalom (tehát egyszer sem "bír" belépni) minek torrent? -
Cs1csó
titán
dehogy, én épp becsúszok mindig az Elite-be.
Nyilván sose volt Hnr-em, régi motoros stb. de az a képlet jól mutatja, hogy lehet jobb helyezésed.
Persze van amire nem tudsz hatással lenni aminel számít az idő pl.: milyen régi tag, régi torrent stb. de ilyenkor arra kell jobban rágyúrni amire tudsz, ahogy írtam is:
- minél több seed-ben tartott torrent
- minél jobb feltöltési sebesség.Nem vagyok ennek szakavatott tudora, de alapvetően csak egy korlát van: a pénz.
A legjobb sávszélhez "bérelt vonal" kell, ennek a lényege egy "sima" otthoni előfizetéssel szemben, hogy a szerződésben garantált paraméterekeket mindig tartja.
A több seed-ben tartott torrent is csak pénztárcafüggő, pl. 1-2TB-ról beszéltem, de ma amikor 10TB-os lemezek vannak csak pénz kérdés, hogy akár 4db-ot is hadrendbe állíts, az 40TB amivel (akár a képlet alapján is) hamar az élmezőnybe kerülsz.
Összedoglalva: ha szeretnél a legelsők közé kerülni (vagy legalább a legjobb ezerbe) de NEM vagy hajlandó erre áldozni, foglalkozni vele akkor inkább engedd el.
Itt a PH-n ia tudok olyat aki már volt a legjobb 3. is, sőt ha jól tudom olyan is ako első.
Plusz ehhez nem csak PÉNZT kell áldozni de időt is mert az autó rss letöltés sem biztos, hogy mindig pontos stb.
-
Dzs3ko
tag
Te magad esetleg láttad hogy akkor sikerült 1000 alá bemenni ?
Ha neki sikerült tényleg kiváncsi lennék mit kellett érte csinálni, mert az elmélet valahogy így néz ki: up(interval)*avg(torrdate)*time*seedsize*skala_torrszam*regdate*upload*owntorr
Nem akarok itt részletesebben belemenni de ez amit leírsz, szerintem top1khoz már nem elég, vagy nálad 5K áll seedben ?
-
Cs1csó
titán
A magon hogy ért el ilyen helyezést? Egyszerű:
- 1-2 TB-ot 0-24-ben seed-elni, 1Gbit-hez közeli feltöltési sebességel. (Ha valaki szán rá pénzt akkor a legnyugisabb egy seed szerver beállítása vagy bérlése)
Ha még arra is figyel (akár valami rss stb. megoldás, de ehhez nem értek) hogy bizonyos friss tartalmakra azonnal rárepüljön és amikor már nem viszik törölje is és jöjjön a következő friss és persze legyen sok régen seed-ben tartott cucc is. -
Dzs3ko
tag
Szia,
Az oldalon szereplő helyezésről készült leírást természetesen olvastam, és értem, ugyanakkor top 1K véleményem szerint mission impossible az elmúlt 10 évben, kivéve Chuk Norist
Kicsit későn ugyan és egyben lehet totál amatőr is de nagyon kíváncsi lennék hogy érhető el ilyen helyezés ?
Akár privátban is -
-Badger-
tag
Sziasztok! Ncore meghívót kérnék szépen! Köszönöm!
-
_DiEGO_
őstag
DT-re azaz ide: https://diablotorrent.net/ megtudok hívni egy garantáltan megbízható személyt ! 5000-be van egy meghívó, ezért csakis olyan jelentkezzen, aki becsületesen használni is fogja. Nagyon friss és jó sorozatok s filmek kerültek fel ma is.
Aki szeretne jönni itt jelezze, ne privátban, mert csak 1db van. Minden mást természetesen privátban előírás szerint majd. -
Buzztee
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Reflinkek elhelyezése szigorúan tilos!
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest