- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zen44
újonc
Sziasztok azt szeretném megtudni van 3 törölt hírdetésem, értékelés is megtörtént, sajnos mikor az értékelés közben elnéztem és a kép nem jelenik meg, csak törölt hirdetés felirat. Köszönöm a választ.
-
Dukuka
újonc
Sziasztok!
Nekem is ugyan az lenne a kérdésem mint a 2-vel fölöttem lévőnek.
De azóta eltelt egy kis idő és hátha valaki tud segíteni.
Egy véletlen során töröltem pár igen fontos képet a telefonomról..
És csak úgy tudom vissza állítani őket egy programmal ha elérem,hogy a telefont meghajtóként lássa a gép és nem külső eszközként..
Viszont sajnos nem tudom,hogy ezt hogyan tehetném meg..
Ha valaki tudna ebben segíteni,hogy egy Samsung S5 telefont,hogyan lehetne átalakítani ?
Remélem tud valaki segíteni mert nagyon fontos lenne
Elnézést,hogy a kérdés nem a pontos témánál van,de úgy gondoltam ezzel a témával szinte megegyezik.
Előre is köszi -
Shit Life
senior tag
??
-
fujitsu97
csendes tag
Sziasztok!
Arra van mármegoldás, ha mondjuk a telefon belső memóriájáról töröltünk valamit, hogy azt visszaállítsuk?
Mert sajnos a Windows nem meghajtónak ismeri fel. Azt hogyan tudnám megoldani, hogy meghajtónak érzékelje? Mert ha ez megvan akkor a Recuva már visszahozza. -
Nikol01
újonc
Sziasztok ! Én még új vagyok és a segítségeteket kérném! Sajnos én nem nagyon értek a programokhoz, de 3-nappal ezelőtt véletlenül letöröltem a digitális fényképezőgépemről az összes képet
Utána néztem hogy tudnám vissza állítani ,és le is töltöttem 3-programot, gondoltam az egyik biztos jó lesz! beszereztem egy kártya olvasót is, de az a baj hogy mikor kiválasztom az f meghajtót kiírja a program hogy 0 bit! ez miért lehet? vissza lehet hozni az elveszett képeket? -
pauly
tag
válasz
Printszkrín #13 üzenetére
Ok, köszi.
-
pauly
tag
Tudom,hogy én a vagyok a szerencsétlen, de sem a Get Data,sem a PC Inspector nem látja a fényképezőgépet. A Sajátgépben benne van mint fényképező gép.
-
Printszkrín
senior tag
Még egy közvetlen Bővebben: link
Igazából neked a smart recovery-re van szükséged.
Elindítod a progit, kijelölöd a meghajtót amin az elveszett képek vannak,
(source)
megjelölöd a cél könyvtárat, start.
Mindenképp másik meghajtón legyen a cél könyvtár. -
Printszkrín
senior tag
-
Zsé-
csendes tag
Köszi a segítséget! Sikerült!
Ja és bocsi a topic címért az elején. -
bebean
aktív tag
Flash File Recovery
Bővebben: link -
azzio
aktív tag
nem valószínű. lécci elolvasni a fórum alapelveit (témacím...)
-
Batman
őstag
Legközelebb valami ,olyan nevet addj a topicodnak ,ami jobban kapcsolodik a temajahoz....
-
Zsé-
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a fényképező belső memóriáján volt egy kép amit vki. nagyon ügyesen letörölt. A fényképező egy Samsung Digimax 360-as.
Valahogyan vissza lehet varázsolni azt a letörölt képet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest