Hirdetés
Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
hmm... Nekem arra a topicra lenne szükségem, amiben azt beszéltük páran, hogyan lehet véletlenszerűen megtalálni webcamerák ip címét! És akkor mindenki lelkesen keresgetett, majd dobáltuk befelé a ps-eket, mindenféle webcamet meg lehetett találni (nem csak publikusokat)...
-
Velocity
aktív tag
up
-
Velocity
aktív tag
összesen 40 topicot találtam ami tartalmazza a webcam kifejezést, aminek nagytöbbsége eladás-vétel-infokérés témakörökre alapul...

Egyébként ez volt a legelső megmozdulásom, majd a fg-ben elkezdtem visszamenőleg xezer topiccímet végignézni, hátha rábukkanok, de semmi!
Már két napja azt a topicot keresem, végső elkeseredésemben nyitottam neki új topicot, mert ha pl már nem is lenne meg, akkor is hátha valaki emléxik rá, hogy mit hogy kell...
Azért THX
-
Velocity
aktív tag
Hm, az első link nagyon érdekes volt, de sajnos nem találtam meg benne amit keresek, pedig lelkesen végignéztem, szal sejtem ez amolyan utalás volt a második linkre

Nah, akkor szétnézek ott, is, szerintem 1-2 napon belül, ha nem történik semmi változás, akkor ez is zárható lesz, de több szem többet lát
-
Old Death
senior tag
repül a pöttyős labda Tibi bácsitól: Bővebben: link
egyébként van gyorskeresés topic
Bővebben: link máskor ida 
-
Velocity
aktív tag
Üdv Allz! Egyszer anno, kb nem tudom mikor, talán nem is olyan régen, teszemazt pár hónapja volt egy topic, miszerint hogyan lehet élőben nézegetni mindenféle webcam-et, ami mondjuk ide-oda be van szerelve, jól el is voltunk, és most sehol sem találom azt a topicot és elfelejtettem, mit és hogy is kell, pedig szívesen marhulnék egy kicsit azzal...
szal aki ott volt, tudja, ismeri, stb, az plz szóljon, hogy és mint
thx!
Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)