- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
Én személy szerint összességében 19 órát bele toltam a bétákba. Igaz, hogy a nyíltba csak kb. kettő ment bele a 19-ből idő hiányában, de így is nagyon jól szórakoztam. Nem is temetem a játékot. Szerintem nincs miért. Elég sok videót megnéztem mostanában, és látszik, hogy bőven lesz benne tartalom. Az utolsó azt hiszem egy vasútállomáson játszódott. 25 percig tartott és végig volt benne akció. Plusz ebben a játékban a fejlődés is nagy szerepet kap. A bétában is sokszor játszottam le a kórházas küldetést hardon csak azért, hogy magasabb szintet érjek el a felszerelések miatt és még így sem untam meg. Ráadásul nem is sikerült komoly cuccokat összeszedni. Sárga fegyverem se volt. Az biztos, hogy én nagyon jól el fogok szórakozni a játékkal. És ami nekem külön pozitívum, hogy lesz benne magyar felirat.
-
Telda
addikt
"Egyébként kíváncsi lennék ki mit vár/várt a játéktól az endgame tartalommal kapcsolatban."
Részemről dungeon-ök, napi küldetések, outdoor boss harcok, esetleg valami tömeges megmozdulás, eventek, stb. Mind ezt megtámogatva egy normális group finder rendszerrel. Igazából semmi extra, csak amit egy 2016ban megjelenő mmo-tól minimum szinten el lehet várni
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest