Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
köszi.
hát ja így világos. első karaktert személy szerint nem húznék, mert érdekel a story.
így is amiket co-opban csináltam, úgy végigrohantunk, h nem is láttam semmit
és pl egy madison square garden-t nem megnézegetni... szépen le lett modellezve.
nade erre ott az újrajátszás.. -
TheProb
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Megpróbáltam, azt írja, hogy sikeresen aktiválta. Hol látom uplay-en belül, hogy milyen dlc-k vannak ténylegesen? Semmi ilyet nem látok hirtelen, letölteni se tölt semmit.
(#30335) torma1981: Láttam, egyelőre próbálok valami emberi beállításokat találni a GTX 760M-hez.
Minden csutak nullára levéve megvan a 60fps, de vmi kegyetlen ronda úgy a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Minden csutak nullára levéve megvan a 60fps, de vmi kegyetlen ronda úgy a játék.