-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #52024 üzenetére
Az szép, ez megint működik akkor?
Vasárnap délután játszottunk, lőhető volt mindenki, jókat játszottunk, estére már előbújtak a vackaikból a hérók, és vagy üres szerver volt, vagy tele volt héróval.
Ugyanez a tapasztalat hétköznap is. Őszintén nincs már kedvem folyamat bosszantani magamat a sok gyökér miatt...Asszem lassan elő kell venni az elmaradt DLC-ket a többi játékban, amit közben játszottam, illetve barátok nemrég hívtak játszani a SCUM-ba, lehet azt is bepróbálom.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
akoska07 #51918 üzenetére
okok
De amugy tényleg szomorú. összeraktam jópár szettet amit jónak gondoltam, de a d3 shieldjével nem bir a strikeren kivül szinte semmi. ha több D3 van akkor meg leves a szitu. Mind1 parkoltatom, majd a shieldeket csinálgatom, de valahogy hányinger kap el ha meglátom az uplay ikonját.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
akoska07 #51914 üzenetére
Nem is visszahozni csak átgondolni, hogy PvP-re ne legyen teljesen kuka.
Ha minden szett kapott volna valami buffot akkor azt mondom oké nerfeljék le átgondolva.
De pl firecrest, sentry, taktikus, alpha egy forintot nem érnek sajnos PvP-ben. Ami meg elmegy kategória az a lone star meg a hunters. Reci meg a végsö jó támogatni.
A "balance" miatt lett unbalanced az egész.
Nembaj a Siege megy, meg jön a BF5. Az elörendelésem meg lemondtam a 2-nek mert sztem hasonló balanceolt és átgondolt pvp-t fogunk kapni.
-
dvd24
senior tag
válasz
akoska07 #51744 üzenetére
Egész pontosan, úgy fog működni, hogy minél kevesebb időt volt lent a láda annál kevesebbet fogy gyógyítani ha felrobbantod.
Számomra az a meglepő, hogy ezt csak most javítják, gyakorlatilag egy nulla elektronikával létező agent is szép nagy AoE healeket tolhatott kb 30 másodperces CDvel.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #51738 üzenetére
Értem, de azért is toltál bele ennyi PvE-t, mert folyamat megváltoztatták a játékot, jelenleg már nem lesz benne gyökeres változtatás, azaz ha most kifarmolsz néhány szettet, valószínűleg az már a játék végéig (szerverek lekapcsolása) elég lesz.
Más:
Most vettem észre, hogy figyelmeztetést kaptam az Ubisofttól a fórumokon: Naming and shaming miatt
Még amikor korábban beírtam Legend, meg BSE, meg hozyan nevét, akkor egyrészt törlték a hsz-emből a "kritikus" részeket, másrészt kaptam egy privátot, hogy figyelmeztetnek és a következőt súlyosan fogják szankcionálni...
Ha már a csalókkal nem tudnak mit kezdeni, akkor hallgattassuk el azokat akik fel merik emelni a szavukat...
Tiszta diktatúra! -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #51735 üzenetére
PvE x100?
Azt azért nem hinném. Elég lesz 10-el beszorozni...Igazából az a kérdés, hogy mennyire megy rá valaki az achikra, illetve van-e SP, mert 40 órát csak az UG-ban el lehet tölteni simán, és kb ugyanennyit a Túlélésben is...
és akkor még mindig egy semmilyen szettje lesz, mivel azokat leginkább a GE-ken lehet kifarmolni, anélkül eléggé szivatós a grindelés...De amennyi 1000 pont körül PvP huszár van jelenleg a DZ-ben, azt kell mondanom, hogy úgy látszik, hogy pár hét alatt ki lehet farmolni a maxos szetteket, főleg ha valakinke már x-edikg accountja van
Tegnap bementem DZ-be a napi ládáért, látom, hogy manhunt van lentebb, lementem, átvedlettem ragadozóba, és meg kell mondanom, hogy eléggé meg tudja még mindig lepni az embereket, főleg mikor már minden töltődik (láda, medkit), akkor pikk-pakk le lehet vele tenni egy játékost
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #51462 üzenetére
40000-es sebzést is láttam, 4100 as tűzfegyver mellett.a House 17K a PP 19 16.8K.
Hunterek nem nagyon tudnak mit kezdeni szemböl a pajzzsal, mellé előtte rádobom a tűzes seekert. Nem volt senki a DZ-ben így továbbra is vadászva a Big Alt Legendarykat csinálgatom.
Zeusz az amstaff meg a lábam mellett hűsölt. -
VTom
veterán
válasz
akoska07 #51260 üzenetére
Én már nagyon rég óta csak egy-egy kör last stand-re jövök be, az még szórakoztató, és izgalmas tud lenni.
De 5-ből egyszer kilépek a csába, mert vagy van egy superhero, vagy olyan lagos a szerver (mint pl. tegnap), hogy csak felidegesítem magam.
A PVE rész már másfél éve nem érdekel, csak kényszer volt -
qukesz
senior tag
válasz
akoska07 #51260 üzenetére
Igazából én (meg sokan mások is így vannak) akit lehet lelövök/lelövünk.
Ez már csak szórakozás szinten megy, semmi komoly.
Néha még látni érdekes dolgokat de nem érdekel.Ha nem megy akkor váltunk.
Miután elváltottuk utána megint nem volt gond.
Volt hogy sok játékos jött de mind lőhető volt, és azért élveztük hogy jobbak vagyunk.Megértelek és tényleg minden tiszteletem azoknak akik ennyi hiba mellett is ezt a játékot választják kikapcsolódás gyanánt.
-
HdRew
őstag
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #50970 üzenetére
Én vettem új routert, és egyelőre pozitív, Delta csak egyszer volt, de akkor ment a letöltés is ezerrel
Most is belaggol néha ha bekapcsolva hagyom a letöltést, de nem dob ki.
Sebesség emelés is lett (60/5-ről 100/8-ra), de a pingem nem túl acélos alapból 16 ms körül van.Így már egész játszható.
-
Dancorleone
csendes tag
válasz
akoska07 #50380 üzenetére
Na pont ezért nem haladok én sem 😁
Ha gépközelben leszek átküldöm priviben a google driveos linket a Tactivision nyelvi filehoz. Sima excell tábla. Vagy adjam itt közzé, hogy aki ráér pötyögje?
Falconon rendszeresen járok úgy, hogy odaállok kikapcsolni az ágyút, de nem megy senki bombát rakni.
Na jó majd én, akkor meg jönnek utánam mint a napos csibék.
Persze nem szólhatok mert ügyesebben lőnek mint én (meg felébred a család) de hogy sokan nem gondolkoznak az tuti. Nem mint ha én nem hibáznék, csak néha besokallok az ilyenektől. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #50175 üzenetére
Nem jó, állítólag a berserknél lőszert vált.
Illetve beszéltük, de az LMG max néhány achi megcsinálásához jó, pl az Okostojás, vagy Garantált pontossághoz, de a hosszú tárazás miatt inkább hátrány semmint előny. Mivel a Csőre töltshöz 150x kell okoslőszert tárazni, így feleslegesnek ítéltük a Magányost.
Pl segítség az Okostojás és Garantált pontosság megcsinálásához, hogy ha pl egy LMG-vel (M60, MK249, M249 és módosítottjaik: egy 200+ -os lőszerrel) tárazod be az okoslőszert, és nem töltesz újra, hanem hagysz benne minimum 1 lőszert, és másik fegyverre váltasz, de amikor lőszeres ládához érsz, akkor a másik fegyverrel veszel fel lőszert, és úgy töltöd újra a ládából a lőszert, akkor az okoslőszeres fegyvernek is fullra tölti a lőszerét, de nem tárazza ki az okoslőszert. Így gyakorlatilag egy full WarrenGate-t végig tudsz menni ugyanazzal a tár okoslőszerrel, ha figyelsz arra, hogy amikor ládából lőszert veszel fel, akkor mindig a másik fegyver legyen a kezedben. Csak így meg nem "farmolódik" a Csőre tölts achi, ami a leghosszabb a 30 láda vásárláson kívül.
Az aprólékos tálent viszont jól jöhet (kill esetén 25% esély újratöltésre), de végül is nem sok értelme van erre külön szettet és fegyvert csinálni, pár óra alatt megvan minden a normál PvE szettekkel is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #50173 üzenetére
2 hosszabb van benne, az egyik a Lock&Load / Csőre tölts, 150x kell okos lőszert betölteni, és az 500 rikers kill.
A többi normál játékkal is megy simán, ezek is igazából, csak nem nagyon van Rikers küldetés, amit farmolni érdemes, sokkal inkább a WarrenGate Legendáson full nehezítéssel. Nagyon gyorsan le lehet gyakni a mobokat, de ha alapon futtatja az ember, akkor még csak a lőszerre sem kell figyelni, véreznek/égnek és el vannak gázosítva.Jut eszembe, engem is emlékeztettek rá:
PvE szetteken érdemes átállítani az adottságokat, hogy mind VÉRZÉS mind a TŰZ sebzés esetén 30% eséllyel megkapják a környező ellenek is.
Kár hogy gázra nincs ilyen külön, bár annak alapból van egy kis területi hatása, az egyik legjobb módosító most szerintem, majdnem olyan mint a sokkolós, csak nem tart annyi ideig, viszont ugyanúgy megáll a mob, és nem lő, de a tűz is jó, de azzal futnak tovább. A vérzés kb csak sebzést ad, se nem lassítja le őket. se komoly sebzés nincs belőle. -
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49997 üzenetére
Felesleges ezen rugózni már, nem nagyon lesz már új dolog ehhez a játékhoz.
Még a 6. GE-t várjuk, aztán még a shieldek, de megváltó dolog már nem jön, ilyen a topik is, egy egyre szűkülő közösség játszótere.
50.000!!!
Na erre iszunk egy pezsgőt (vagy rugóvért) a Belvárosi Zenénél vagy az OperábanBakker, megnéztem kvázi minden 20. hsz az enyém ebben a topikban, ez már függőség
, asszem mennem kell egy AA-ra
"Sziasztok, Anonymus23 vagyok, Division alkoholista"
-
Elims
veterán
válasz
akoska07 #49993 üzenetére
Jobbra fent a topikszabályzatban van egy ilyen rész:
"A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!"Olvass vissza x oldalt,a legtöbb hsz. Ekkor jövök meg akkor leszek/"ha online leszek jövök vagy hívjatok."
Jön egy olyan kérdés amit te kisujjból vágsz és máris probléma?
Én is csak kérdezem...Engem egyik hsz. sem zavar,mert legalább él a topik,de ha mást nem zavar az eszmecsere akkor ne legyen már probléma egy kezdő kérdés.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49993 üzenetére
A lelőhelyeknél benne van, hogy van ilyen,hogy napi küldi, de nem volt kibontva, hogy mit hol és miket kell csinálni.
Lehet át fogom emelni ezt a részt megint az összefoglalóba, és megint küldök mindenkit oda.
Tudod hovaEgyébként meg éppen aktuális leterheltség függő, most éppen volt rá időm, hajnal 5-kor keltem
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49960 üzenetére
Én csak DE-hoz használtam, mivel ott nem nagyon van olyan minor tulajdonság, ami nagyon kellene, és mivel ott minden TF-re van pörgetve, jól jött az a plusz HP.
De amióta visszavették a HP-t (1.8), azóta szinte használhatatlan a DE.Az ilyen glass canonok még mint a Sentry vagy Vadász, ott meg a CHC többet ér mint a HP, azok meg elsősorban amúgy is PvE szettek, ha egy csalás nlkül játszó vadászt meglősz még akár messzebbről is egy Predatorral, akkor pár tized másodperc alatt fekszik nyugszik!
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #49948 üzenetére
Én egyedül a 2 megmaradt DE szetthez használok 267TF/3243HP módosítókat, ezt lehetett korábban venni, de pont tegnap takarítottam ki egy halom módosítót, kb 30-t törtem be, meg még 10-t meg kell keresnem mert csak a helyet fogták, így is maradt ~310 db belőlük.
De fogod ezt a modot bárhol használni szerinted?
Szerintem a játékot már nem fogják alapjaiban megváltoztatni, azaz kb az 1.8/1.8.1/1.8.2 a vége, nem lesz egy 1.9, ami miatt megint kezdhetjük elölről az egészet, úgyhogy ennek megfelelően elkezdtem szanálni a cuccokat, de még így nagyon sok cuccos van, jelenleg ezek a szettek vannak már meg, nem is fog bővülni igazából:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged