Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz myckey #2707 üzenetére

Jelölés nélkül elvész a csapatom használhatósága, egyedül azért van bent a jelölés, hogy legalább néha használhassam őket.

Nekem is vannak célkitűzéseim, mint, hogy kimaxolok mindent egy területen, ha kell egy skill akkor kifarmolom vagy ha kell valami fegyvertartozék. Próbálok mindig szépen taktikusan menni, nekem a taktikusság 100%-on áll, lopakodva ölés 75%.Utóbbin nehéz javítani a lázadó küldetések miatt.

Viszont sok bug miatt sokszor fáj a fejem és sajnos azzal nem tudok mit kezdeni. Mikor fél óra játékot vesztek valami hiba miatt az azért idegesítő. Ha az én hibám akkor is, de ha a játék hibája akkor meg nagyon bosszantó.

Pl. pont az új küldetésnél volt (Unidad Conspiracy), hogy lopakodok befelé a bázisba, jön egy őr lelő majd visszamegy, nem volt semmi reakciója a társaknak, nem is lettem üldözve vagy valami, csak jött oda konkrétan hozzám és lelőtt. Elég bosszantó az ilyen mikor 30 percet töltesz azzal, hogy végigjelölgess mindenkit, megnézd, hogy hogyan járőröznek, leszedd a sniper-eket, esetleg sync shot-tal a többit is, kilődd a riasztást, aztán mikor odajutnál, hogy bemész egy érthetetlen játék hiba miatt bukod az egészet.

Új hozzászólás Aktív témák