Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Annyira nem követtem mondjuk (mivel én azt hittem, hogy csak internetes a játék és nem ilyen lehet menni csak Solo-ban is féle). Egyébként én imádom a játékot a hibái ellenére is. Igaz nem a megjelenéstől van meg. Bízom benne, hogy a Wildlands-ben kifogják javítani az idegesítő hibákat, ha nem akkor úgyis tele lesz a fórum a sírással, ahogy a Division fóruma is, abba is hagytam az olvasását régóta, csak ha valamit keresek akkor tévedek oda.
Egyelőre a Wildlands fórum az még úgy ahogy, de ott is megy a sírás rendesen a PvP hiánya miatt. Szerintem teljesen jó ez a PvE, Co-op. Persze eltudnék képzelni egy PvP részt is, de lehet ott dőlne be az egész játék.
-
Jovanny2
őstag
Ja, a játék állat volt. Megadtál egy utcát, kikereste a google maps-en, a kórházakat, reptereket, és kiszámolta mennyi idő alatt fertőznéd meg a városrészt, a várost, a megyét, az országot, a világot. Szépen rajzolta a térképre, és a végén kiírta mennyi idő kellett hozzá. Komoly volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest