Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én azért reagálnék rá, ha nem gond.

a lényeg, hogy közel se érzékelhető annyiszor mint anno cod vagy bf esetében. nagyon ritkán "jön elő" és csak annyit érzékelsz belőle, hogy "belelőttem egy tárat elfutott/megfordult egyből lelőtt".nekem ennyi volt a béta (origin 20 órát ír). a végére azért sikerült egy picit jobban belerázódni, bár most este már alig talált ellenfelet.

bejött nagyon, szerintem beruházok rá. a legnagyobb hibája a fent említett lagos dolog, de ez annyira nem jellemző. smart pistol egy idő után valszeg kikopik szóval attól se félek, hogy későbbiekben gondot okozna.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest