- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
Nos toltam par orat a gamet, level 12ig elmentem.
Nem eros gepem van (2 magos E8500, 6870) de igy is siman ment highen, nekem kozepes beallitasok boven eleg volt mert sok csili vili mar inkabb zavart is. A jatek porgos es latszik megint hogy tdmre megy. Dominationba joforman en meg 1-2 ember csinalt valamit. A titant eleinte kiprobaltam de aztan csak lehivtam es hagytam tegye a dolgat, en inkabb foglaltam a pontokat. Ez a botos bovites kicsit szokatlan dolog, nem tudom hogy jo e vagy nem.
Viszont ez az allando online rendszer es hosszu varakozasokkal jaro lobby rendszer nem tetszik, mint az mw2 mw3 ott se tetszett. Hagyomanyos szerver es offline LAN rendszer nem lesz bent? mint a cod4ben?
Osszesegeben tetszik a jatekelemeny, de ez az online rendszer miatt nem veszem meg egyelore. Meg ismerve az Ea uzlet politikajat mar magam elott latom a rengeted DLC-t is.
Új hozzászólás Aktív témák

- OpenWRT topic
- potyautas: Szomszéd
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen switch-et vegyek?
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest