- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Claudius
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy T 500 gépen Vista van és alapból van 3 particio, de a C-ből ami most 100Gb szeretnék levenni 50 GB-ot a munkám anyagainak , hogyan tudom ezt megcsinálni, milyen programmal vagy a vista is megtudja ezt a partició elosztást csinálni
Nagyon köszönöm -
Claudius
tag
Segítséget szeretnék kérni, irodai használatra szeretnék laptopot venni, de munkából minden nap hazavinném. Strapabíró gépet szeretnék, a feleségemnek nemrég vettem egy T61-est 14,1"-os, ez kiváló gép valami ilyet szeretnék nem tudom, hogy a 15,4"-os mennyivel nagyobb, mert irodai használat esetén biztos jól jönne a nagyobb képernyő.
250 000 - 300 000 Ft-ot szánnék rá maximum és amint modtam a lényeg a strapabíróság, gyorsaság, hosszú élettartam, extra igények nincsenek office alkalmazásokat fogom a legtöbbet használni. Aki tapasztalattal rendelkezik kérem írjon miben gondolkodjak
T 61 még lehet egy két helyen venni, 80GB HDD-vel, vagy T400, T500 ezeket nézegetném, melyik gépnek mi az erőssége gyengéje kérem segítsetek. Ha más észrevétel szempont van amire nem gondoltam nyugdtan írjatok róla.
Köszönettel: -
Claudius
tag
Segítséget szeretnék kérni: a héten sikerült beszereznem egy T61-est gyári új, vista business van rajta, a HDD-n 3 partició 1: 20GB, 2: 2 GB, 3: 75 GB az 1 particion van 2 db lenovos mappa, 2 partició azt gondolom biztonsági mentés a rendszerről, 3 partició vista és egyéb. Kérdés az, hogy a 2 partición lévő lenovos dolgok törölhetők-e? A 3 particióból szerintetek particion magic programmal csinálhatok-e még egy particiót amin a munkám során készült anyagokat tárolom, vagy hagyjak mindent így csináljak mappákat a 3-as legnagyobb partición és kész. Az az igazság, hogy nem én tettem rá az op. rendszert és nem tudtam, hogy 3 ilyen partició lesz rajta. Normál esetben a másik gépemnél is úgy csináltam, hogy van egy kb. 30GB-os rendszer partició ahová az op. rendszer és a programok kerülnek és van egy vagy két másik partició amin a munkáim vannak.
Mivel nem volt még ThinkPad gépem nem vagyok járatos ebben a témában.
Köszönettel:
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged