Aktív témák
-
rage00
csendes tag
Hi,
Nem is olyan rég írta, és egy rövid kis videoval is dokumentálta valaki hogy a T61-esének a fedele ropog. Szóval az felől szeretnék érdeklődni - mivel az enyém is pont azon a részen(bal felén közép tájt) ugyan ilyen hangokat produkál amit én egyáltalán nem találok természetesnek - ,hogy elvitt-e szervizbe és ha igen akkor csinálnak-e vele valamit vagy felejtsem el és tanuljak meg vele együtt élni?
Másik meg mikor akksiról használom a gépet elég fura hangokat produkál(legjobban talán egy ciripeléshez tudnám hasonlítani).Nem tudom esetleg vki tud-e erről valamit mondani.
Előre is köszönöm.
-
rage00
csendes tag
válasz
bonaparte77 #5272 üzenetére
Hali.
Egy driver frissítés után nem fogja csinálni, nekem a t61 -em csinálta hogy bekapcsolás után mindig villant egyet de feltettem a 2008.06 havi drivert a 2007.07. helyett és utána nem csinálta többet.( igaz nem integrált videokártya hanem quadro nvs 140m van benne)
-
rage00
csendes tag
Értem és köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
-
rage00
csendes tag
Köszi a gyors választ
Csak azért kérdeztem amugy mert ugye a program nem enged többet késziteni és nekem ugy lett volna logikus hogy akkor nem is másolható.És akkor ha ezzel a 3-om lemezzel újra telepitem akkor ugyan azt az állapotot kapom mint első indításkor vagy csak a vista lesz rajta?(legelőször volt rajta még egy 60 napos próbaverziós office 2007, windows defender meg egyéb kisebb program)
-
rage00
csendes tag
Hali!
Nekem olyan olyan kérdésem lenne, hogy a creat Recovery Media-val elkészített Recovery disceket másik dvd-re átmásolva tudom-e haszálni? Mert jobb lenne ha 2 példányban lennének meg.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest