- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
válasz
Gogolak
üzenetére
Ha az IBM-es programmal akarod csinálni: Start menü - Minden program - ThinkVantage cuccok közt kell találsz egy Create Recovery Media nevű cuccot. Ha megnyitod, ott van egy ''Create a set of Recovery Discs now'' nevű opció. Ezzel készítheted el az ún. Recovery CD-ket, amivel baj esetén gyári állapotra visszaállítható a vinyó. A rejtett partíció is helyreállítható vele, abban az esetben, ha olyan vinyóra teszed fel, amit nem particionáltál előtte (ha akár csak egy partíciót is talál, helyreállítja a rendszert, de nem kreál rejtett partíciót).
Ha készíted a Recovery CD-ket, akkor elsőként egy CD-t adj neki, mert arra kb. 5-600 MB-ot ír ki, utána újabb CD-t kér, ekkor már DVD-t is adhatsz, ez utóbbiból elég lesz 1 db is. (Tehát 1 CD+1DVD, vagy 6-7 db CD összesen a Recovery szett.)
A másik módszer a rejtett partíció kiírására: Acronis True Image használata (vinyó klónozás):
[link] -
taratis
csendes tag
válasz
Gogolak
üzenetére
Sajna Gogo, én sem tudom, hogyan működik ez a rejtett dolog. Én mikor vettem a gépet, valami ősrégi Linux volt hozzá, de kapásból törölve lett és formatálva az egész vinyó. Van jogtiszta
Windowsom, az került rá. Shadow vagy más nagy Thinkpad guru tud neked segítenio, szerintem hamarosan írnak... 
Aktív témák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Windowsom, az került rá. Shadow vagy más nagy Thinkpad guru tud neked segítenio, szerintem hamarosan írnak...