Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zola_

tag

válasz Beax #1097 üzenetére

Gar. kiterjesztést 4 héten belül lehet venni hozzá, szóval majdnem ''azonnal''. :) (Elvileg máshol is veheted, csak az kissé macerásabb.)
    A rejtett partíciót a kék gombbal feljövő menüből éred el. Van egy ''rescue and recovery'' program, amit bekapcsoláskor is el lehet indítani, ha a windows nem menne. Azzal lehet adatot menteni és újratelepíteni. Még soha nem csináltam, csak a menüjét nézegettem.
    Igen, első bekapcsoláskor végigvezet a dolgon, és a nevedre írod.
    Bár ezt sem csináltam még, mert csupasz gépet vettem, saját XP-t tettem rá, és a support honlapról töltöttem le a kiegészítő progikat.
    Azt Neked is ajnálom, hogy a software installer-rel, (vagy mostmár a system update progival) nézd meg, hogy nincsenek-e újabb driverek a géphez. Egy szélessávú kapcsolaton pik-pak frissül minden.

Azonban nagyon igaz amit sssent írt, hogy ha le tudsz mondani a dvd íróról, akkor az R51 sokkal jobb vétel! Én is most arra szeretném cserélni a gépemet. (amint olvashatod :) )
    Bár tény, hogy az XP prof. nekem is felesleges, lévén saját is van, de így is jó az ár. Egy hete még 250 körül volt, sztem valami kifutó adag lehet. (és benne van a kb 40e-t érő garkiterjesztés)

[Szerkesztve]

Aktív témák