- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
Tatejkas #185 üzenetére
Nekem így is tetszik , csak nagyon nem szeretem azt ha az ember nem tud kibontakozni , mert victorival valaki elviszi a pálmát.
Azért ennek a játéknak lehetne olyan lényege is , hogy csak a kibaszott papokkal ne nyerjen már , ha se hadserege , se védelme , se semmije a kis pöcsén kívül a lába között!
Én meg logikusan felépítem a birodalmam a , kaját , termelést , védelmet stb.
Nem a viktorynak kellene a leglényegesebbnek lenni. Vegye figyelembe , hogy én mit csináltam. Sokszor csak az a szerencséje a kis patkánynak , hogy balfékekkel vagyok körbe véve és nem a szomszédom , mert letarolnám , biztos. Oszt mehet imádkozni a papjaihoz.
Hamarabb benyelem azt ha elkurtam és nem védtem magam időben meg és letámadnak , mint hogy victoriznak.
Mosd már meg mi az élvezet abban hogy játszol egy kevesen , és megnyerted. De semmit nem építettél , nem védekeztél , nem támadtál és vége van 1 órán belül.
Én azt sem élvezném , ha mindég én győznék.
Abban mit lehet élvezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest