Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enrange
csendes tag
Első látásra: Ilyen játék közben a The Repopulation.
-
Szőrös
veterán
Hmm nocsak ezt én anno támogattam
Steamről fel is tettem de a belépés nem ment
Alap 25 dodós csomagom van , csak adott időszakban lehet ezzel belépni ? 0/24 megy már egyébként a teszt szerver ? -
Enrange
csendes tag
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Gondolkodom az alpha megvételen?
Mennyire játszható jelen állapotba a játék? -
Enrange
csendes tag
-
Enrange
csendes tag
A játék Rhyldan bolygón játszódik, ahol a megmaradt emberi populáció a fennmaradásért küzd gőzerővel. A bolygón lévő őshonos létformák ugyanis nem kaptak röhögőgörcsöt az emberi kolonizáció láttán, ezért minden eszközt felhasználnak arra, hogy eltakarítsák a "betolakodókat" a Rhyldanról. Az emberek küzdelmeit nehezíti az a tény is, hogy szokásukhoz híven egymás között is feszültségek vannak, így nem elég, hogy a rémségek tizedelik a soraikat, egymással is meg kell küzdeniük. A sandbox jellegű MMORPG nem szorítja keretek közé a játékost, aki arra megy amerre szeretne, miközben még azt is eldöntheti, hogy mennyire szeretné kivenni a részét a harcokból. A játék számára nagy mérföldkő, hogy elkezdték az alpha tesztelést, ami mellett külön öröm, hogy a kickstarterben megjelölt összeg kétszerese gyűlt össze a projektre, így az érdeklődőknek már csak ki kell várni, hogy megjelenjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- DELL 5050 MT CORE i7 6700 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És igen 0/24 ben megy a tesztszerver. 
Steamről fel is tettem de a belépés nem ment
Processzor az kell neki. És egy jó GPU sem árt. De ha nincs az sem baj max. nem full grafikán 60 FPS el játszod.