Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grincsulás

tag

válasz ProfBako #282 üzenetére

Hát nem volt annyira szembetűnő, viszont a szeró kidobott... Nem enged be egyik szerverre sem. Most újra az Európain vagyok. A bugok nem változtak. Pl: Spiritual Scholarship 15-ös szintű küldetés. Berzeard Cemetery-ben egy sírkőnél ami körül 3 "lélek gömböcske" lebeg meg kell idézni Timuront és ki kell végezni. Egy sírkőről van szó. Most több sírnál is vannak ilyen gömbök és egyiknél sem engedi. A mapon is csak akkor jelzi azt, hogy hol kellene megidézni ha a küldetés leírásánál rákattintok. Ezelőtt mindig jelezte automatikusan a mapon, hogy merre kell keresni. Nem ez az egyetlen küldetés amit nem jelez a map. Pedig fel vannak véve nekem a küldik. :O Továbbá a mellékküldetések. Egyáltalán nem jelzi őket a játékban. Ugye ha egy emberke csak mellékküldetést ad akkor azt egy sárga jellel jelzi a feje felett. Most gyakorlatilag nem jelzi sehogy sem. Szerencsére az elején fejből tudom, hogy melyik ember ad mellékküldit, melyikhez kell odamenni.. Ez azóta van mióta a Brawler bent van. Másoknál is vannak ehhez hasonló érdekességek, vagy csak engem szeret ennyire a Tera? Jelenleg a Veritas szerveren mozgok. Egy esetleges szerócsere megoldhatja a problémát? A Repair és a játék újrarakása sem segít, mert ha repairt alkalmazok be crashel a kliens és utána nem is tudok belépni a játékba, ha pedig újrarakom az sem változtat semmit sem. :((

Új hozzászólás Aktív témák