Hirdetés
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grincsulás
tag
válasz
ProfBako
üzenetére
Hát nem volt annyira szembetűnő, viszont a szeró kidobott... Nem enged be egyik szerverre sem. Most újra az Európain vagyok. A bugok nem változtak. Pl: Spiritual Scholarship 15-ös szintű küldetés. Berzeard Cemetery-ben egy sírkőnél ami körül 3 "lélek gömböcske" lebeg meg kell idézni Timuront és ki kell végezni. Egy sírkőről van szó. Most több sírnál is vannak ilyen gömbök és egyiknél sem engedi. A mapon is csak akkor jelzi azt, hogy hol kellene megidézni ha a küldetés leírásánál rákattintok. Ezelőtt mindig jelezte automatikusan a mapon, hogy merre kell keresni. Nem ez az egyetlen küldetés amit nem jelez a map. Pedig fel vannak véve nekem a küldik.
Továbbá a mellékküldetések. Egyáltalán nem jelzi őket a játékban. Ugye ha egy emberke csak mellékküldetést ad akkor azt egy sárga jellel jelzi a feje felett. Most gyakorlatilag nem jelzi sehogy sem. Szerencsére az elején fejből tudom, hogy melyik ember ad mellékküldit, melyikhez kell odamenni.. Ez azóta van mióta a Brawler bent van. Másoknál is vannak ehhez hasonló érdekességek, vagy csak engem szeret ennyire a Tera? Jelenleg a Veritas szerveren mozgok. Egy esetleges szerócsere megoldhatja a problémát? A Repair és a játék újrarakása sem segít, mert ha repairt alkalmazok be crashel a kliens és utána nem is tudok belépni a játékba, ha pedig újrarakom az sem változtat semmit sem. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- OpenMediaVault
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Továbbá a mellékküldetések. Egyáltalán nem jelzi őket a játékban. Ugye ha egy emberke csak mellékküldetést ad akkor azt egy sárga jellel jelzi a feje felett. Most gyakorlatilag nem jelzi sehogy sem. Szerencsére az elején fejből tudom, hogy melyik ember ad mellékküldit, melyikhez kell odamenni.. Ez azóta van mióta a Brawler bent van. Másoknál is vannak ehhez hasonló érdekességek, vagy csak engem szeret ennyire a Tera? Jelenleg a Veritas szerveren mozgok. Egy esetleges szerócsere megoldhatja a problémát? A Repair és a játék újrarakása sem segít, mert ha repairt alkalmazok be crashel a kliens és utána nem is tudok belépni a játékba, ha pedig újrarakom az sem változtat semmit sem.