- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
[L]http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=11889&postdays=0&postorder=asc&start=0[/L]
Beraktam már a radtopic2-be, de szerintem megérdemel egy külön postot. :)
A lényeg : időben periódikusan változó AA mintavételezési pontok (MVP). Minden AA beálltásnál ( 2x / 4x / 6x ) meg lehet választani hogy egy vagy két extra MVP ''szettet'' használjon az AA algoritmus ( lásd ábrák ). Ez ugyan a beállításoktól függő mértékben villódzást okoz, de elég magas stabil FPS-t esetén alig ( ha egyáltalán ) észrevehető, és teljesítményveszteség nélkül javít az AA minőségén. Állítólag. Egy próbát szerintem megér. :)
Egyéb : 4.4-es Catalyst kell hozzá, a V-sync ilyenkor automatikusan bekapcsolódik, ha jól vettem ki akkor csak D3D alatt működik, és vagy újra kell indítani a gépet aktiváláshoz vagy legalább a driverben ''apply direct3d settings''-et nyomni. Ja, a szükséges registry módosítás : HKLMSystemControlSet001Video{azegyikGUIDpróbálgassad}
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest