- Genius SW 5.1 Home Theater
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
Aktív témák
-
anaqer
veterán
[L]http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=11889&postdays=0&postorder=asc&start=0[/L]
Beraktam már a radtopic2-be, de szerintem megérdemel egy külön postot. :)
A lényeg : időben periódikusan változó AA mintavételezési pontok (MVP). Minden AA beálltásnál ( 2x / 4x / 6x ) meg lehet választani hogy egy vagy két extra MVP ''szettet'' használjon az AA algoritmus ( lásd ábrák ). Ez ugyan a beállításoktól függő mértékben villódzást okoz, de elég magas stabil FPS-t esetén alig ( ha egyáltalán ) észrevehető, és teljesítményveszteség nélkül javít az AA minőségén. Állítólag. Egy próbát szerintem megér. :)
Egyéb : 4.4-es Catalyst kell hozzá, a V-sync ilyenkor automatikusan bekapcsolódik, ha jól vettem ki akkor csak D3D alatt működik, és vagy újra kell indítani a gépet aktiváláshoz vagy legalább a driverben ''apply direct3d settings''-et nyomni. Ja, a szükséges registry módosítás : HKLMSystemControlSet001Video{azegyikGUIDpróbálgassad}
Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Shure Podcast mikrofon
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest