Hirdetés
Aktív témák
-
Som@
őstag
''Mindig meglepődöm, hogy mennyire vágják itt az emberek a hardvert, és mennyire nem a saját jogaikat...''
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá: egy weboldalnak (legyen az a PH!, vagy egy teljesen másmilyen oldal) viszont ugyan annyi joga van eldönteni, hogy mit tűr meg a felületén, milyen jellegű hozzászólások, értekezések jelenhetnek meg ott.
A PH!-n a warez nem megtűrt. Pont. Számomra nem az a kérdés, hogy Neked, vagy másiknak mi a joga. Nem. Én tiszteletben tartom, hogy Parciék emellett - azaz a warez ellen - tették le a voksukat. Én sem warezolok itt, és megkérek mindenkit, hogy hasonlóképpen cselekedjen! Van annyi más lehetőség, ennek megvitatására.
Nem vagyok naív, tudom, hogy aki warezolni akar, az úgy is fog. De ismétlem önmagam - és ezért elnézést kérek - : mindezt ne a Prohardver! keretein belül tegyük! :P
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest