Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fecdzo

senior tag

válasz Gh0sT #1817 üzenetére

Régen nem tudjuk magunkat finanszírozni!! Ilyen kiadások mellett egyszerűen képtelenség egyenesbe állni és valóságos gazdasági növekedési pályát produkálni. Már korábba is tudni való volt, ha leállnak a különfajta hitelek akkor a gazdaság korántsem fog növekedni.

Sztem adócsökkentés kellene, szociális ellátások drasztikus átalakítása, adórendszer átalakítás, illetve átcsoportosítani, hogy a kis és közép vállalkozások is tudjanak haladni, ezáltal beindulhatna a fogyasztás és a gazdasági növekedés. Munkanélküliséggel sajnos most sokat nem lehet tenni, túl sok nagy cég áll le mert nincs kereslet. Igazából kíváncsi lennék mi okozza pontosan ezt a hatalmas leállást. Hiszen ha jobban belegondolsz nem az van, hogy hirtelen mindenkinek elfogyott a pénze és ezért nem vesznek mondjuk autót. Ez érzésem szerint inkább csak pánik hangulat vagy most telítődött a piac egy időre.
    Hajjj....nem akarom letenni a voksom egy ember mellett sem, meg ez különben sem politikai topik, de egy jövőbelátó terv kéne amiben az összes párt megtud egyezni (látod milyen kis naív vagyok? :DDD ) és tök mindegy ki van hatalmon ahhoz tartani kell magukat.
    Na ez így viszont diktatúrához vezetne... ;]

Van egy olyan érzésem, hogy a kormány nem meri ezeket a lépéseket megtenni mert szavazatokat veszít...de könyörgöm, hisz egy ország sorsáról van szó!

Na, kipicsogtam magam :O

Isten áldja a divergenciát!!! :DD

Új hozzászólás Aktív témák