-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandeee82
tag
Sziasztok!
Apám vett egy c645 tv-t nemrég és most ez a sáv jelent meg neki, amit nem tud eltűntetni. Én 200 km-re vagyok, így nem tudom megnézni és TCL tv-m sem volt még... Újraindítást próbált. Ti tudjátok hogyan lehet eltávolítani ezt a sávot? Áramtalanítás és gyári beállítások visszaállítása lehetne még, de tuti van valami egyszerű megoldás erre, ugye?Köszönöm!
-
Bandeee82
tag
válasz
amdboy
üzenetére
Én a Samsungnál még soha nem tudtam felettessel beszélni, vagy hogy tovább kapcsoljanak valakihez, aki érdemben tud segíteni. Emailre sem reagálnak, telefonon nem segítenek, katasztrófa az a cég és 2 hónapja folyik, törvényeket telibe szarják, mintha nem is lennének... Hétfőn indítom a fogyasztóvédelem, békéltető és GVH kombót, remélem szarrá büntetik majd őket...
-
Bandeee82
tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Olvasható valahol a történeted a Samsunggal kapcsolatban? Az enyém a Samsung topicban van, hétvégén lesz két hónapja, hogy bejelenttem egy hibát, megpróbálnak átverni, es azóta hallgatnak, mint a sír. Se telefonon nem mondanak semmit, se írásban. Hétvégén indítom majd a békéltetős részt...
-
Bandeee82
tag
válasz
koxminator
üzenetére
Bevált a c805? Mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Új pc házak! Kèszleten!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sziasztok!
Vhiktor