Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandeee82
tag
Sziasztok!
Apám vett egy c645 tv-t nemrég és most ez a sáv jelent meg neki, amit nem tud eltűntetni. Én 200 km-re vagyok, így nem tudom megnézni és TCL tv-m sem volt még... Újraindítást próbált. Ti tudjátok hogyan lehet eltávolítani ezt a sávot? Áramtalanítás és gyári beállítások visszaállítása lehetne még, de tuti van valami egyszerű megoldás erre, ugye?Köszönöm!
-
Bandeee82
tag
válasz
amdboy #20980 üzenetére
Én a Samsungnál még soha nem tudtam felettessel beszélni, vagy hogy tovább kapcsoljanak valakihez, aki érdemben tud segíteni. Emailre sem reagálnak, telefonon nem segítenek, katasztrófa az a cég és 2 hónapja folyik, törvényeket telibe szarják, mintha nem is lennének... Hétfőn indítom a fogyasztóvédelem, békéltető és GVH kombót, remélem szarrá büntetik majd őket...
-
Bandeee82
tag
válasz
szkutyi #20908 üzenetére
Olvasható valahol a történeted a Samsunggal kapcsolatban? Az enyém a Samsung topicban van, hétvégén lesz két hónapja, hogy bejelenttem egy hibát, megpróbálnak átverni, es azóta hallgatnak, mint a sír. Se telefonon nem mondanak semmit, se írásban. Hétvégén indítom majd a békéltetős részt...
-
Bandeee82
tag
válasz
koxminator #20709 üzenetére
Bevált a c805? Mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Python programozás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest