Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gmile78
újonc
Sziasztok!
Eddig javarészt Netflix és HBO GO ment a TCL 65C715-ös tévémen (v645), de ugye csak vannak olyan tartalmak, amik ezeken nincsen fent. Azt gondoltam töltök le 4K-s DV filmeket és majd szépen megnézzük őket. Ekkor jött az, hogy felment a pumpa...
A tévé saját lejátszója szépen viszi, nem akad, viszont kinyújtja 16:9-re mindenféle más képarányt. Próbálkoztam a beállításokkal, van hogy átvált az eredeti képarányra, de akkor szétesik a kép, vibrál, ugrál...
A VLC simán hozza az eredeti képarányt, viszont beszaggat. Ti találkoztatok már ilyennel? Mit lehet ezzel tenni? Már komolyan az idegeimre megy... ettől eltekintve teljesen elégedett vagyok a tévével. -
Gmile78
újonc
Sziasztok!
Beszerzésre került a Telekomtól egy 65c715-ös készülék, még most ismerkedem vele. A 363-as fw-t feltettem, így már nem csúszik a hang optikán. Sajnos nem jöttem rá, hogy HDMI-n keresztül hogyan tudom a hangot kilőni a házimozira, de így optikán már legalább jó.
Amire még szintén nem sikerült rájönnöm, az az hogy hogyan tudom az srt feliratot rávarázsolni a filmre... csak az mkv fájlban lévő feliratot (angol) látja.
Gondoltam próbát teszek a VLC-vel. Na azzal jó a felirat viszont szaggat a kép... A filmek WD MyCloud-ról mennek, helyi hálózaton.
A képminőség elsőre nagyon jónak tűnik, főleg Dolby Vision vagy HDR filmeknél, de még a Telekom-os IP TV-s adásokra sem panaszkodom. Felhősödést nem tapasztaltam a 363-as fw-nél, ami gyárilag fent volt 317-es viszont nem volt 100-as.
Ha esetleg van valakinek tuti tippje a képminőség finomhangolására, azt szívesen veszem.
Ár/érték arányban szerintem verhetetlen a TV, bár a Hisense-t nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest