- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Hogy tudnék legegyszerűbben, mondjuk wifin keresztül lejátszani egy videót a laptopomról a TV-re? Nincs akkora pendrive-om, mint amekkora a fájl és úgy kellene, hogy a TV-n menjen a film, mert a laptopom nem bír el 4K-s videót, szóval HDMI összekötés emiatt nem játszik.
-
66zio
aktív tag
Sajnos én is belefutottam a frissítéses problémákba egy C735-el.
Youtubeon szaggat a videó néha, olyan mintha leesne az FPS pont annyira ami már észlelhető és zavaró, aztán elmúlik, visszajön. 4K-s videónál túlszaturált lesz a kép.
Régebben is volt ilyen? Milyen gyorsan várható javítás? Vagy valahogy vissza kell hekkelni egy régebbi verziót? -
66zio
aktív tag
Közben kicsit utánajártam ez a stutter.
Ezen videón is szaggat a tv. [link] Ha a mozgás menüpontban felveszem maxra (10-esre) azt ami megoldja, akkor a szöveg már szépen simán megy. Viszont gyors videónál olyan mintha az egész egy rossz CGI lenne, szaggat szana-széjjel így. Ezt meg kell szokni vagy lehet ezzel valamit kezdeni? -
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Milyen TV-t megyek topic ajánlása alapján 55c735 tv-t vettem. Normális, hogy gyorsabb jelenetnél szaggat? Már nem úgy hogy megáll ás folytatódik, hanem csak a gyors jelenet része olyan mintha az előző pár képkocka még ki lenne rajzolódva. Igazából nem is kell nagyon gyors jelenetnek lennie. Elég ha valaki kicsit gyorsabban sétál a lába már ilyen, de közben a kép többi része jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest