Hirdetés
- Androidos tablet topic
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Philips LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
Egyébként másik videóknál bírta a magasabb felbontás + gyorsabb sebességet, lehet a videó is halmozottan hátrányos helyzetű. És a menüm pedig jobb lett, mióta áramtalanítottam + reset-eltem, remélem nem jön vissza napok múlva. Most elég gyors, köszi a tippet!
Az akadást pedig amúgy MacBook-on is észrevettem, csak kevésbé látszódik. Az szerintem benne van a videóban, amit én látok. (És ezért is ilyedtem meg, mert a YT eddig hibátlan volt, és ezen észrevettem hirtelen, azt hittem az idő múlásával lett rosszabb) Kevésbé észrevehető, még annyira se látszik, mint a Netflix-es jelenetek.
Azóta kibékültünk a TV-vel egyébként, de még b*sztatni fogom, amíg van elállásom. Nem keresni akarom a hibát, de nem szeretném ha 30 nap után mégis kiderülne, hogy állandóan visszalassul a rendszerem, vagy ehhez hasonlók.
Ahogy írtam is, alá raktam a régi LG-met, és jézus isten... Totál más világ. Arról nem is beszélve, hogy azt az LG-t megette a 4k60fps-es YT videó, nem nagyon tudott semmit kezdeni vele.
Szóval azért innen más a hasonlítási alap, nem egy high-end PC a TV továbbra sem, be kell látni. Szimplán csak törekszem mindig a maximumra, néha túlzottan is, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Parfüm topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 10
- Fejlesztői traileren a MOUSE: P.I. For Hire
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- Xbox Series X|S
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SSAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SHARP 43BN5EA Smart LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Android GARANCIÁS
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest