Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheMartin03

aktív tag

válasz ρσгτσ #34099 üzenetére

Egyébként másik videóknál bírta a magasabb felbontás + gyorsabb sebességet, lehet a videó is halmozottan hátrányos helyzetű. És a menüm pedig jobb lett, mióta áramtalanítottam + reset-eltem, remélem nem jön vissza napok múlva. Most elég gyors, köszi a tippet!

Az akadást pedig amúgy MacBook-on is észrevettem, csak kevésbé látszódik. Az szerintem benne van a videóban, amit én látok. (És ezért is ilyedtem meg, mert a YT eddig hibátlan volt, és ezen észrevettem hirtelen, azt hittem az idő múlásával lett rosszabb) Kevésbé észrevehető, még annyira se látszik, mint a Netflix-es jelenetek.

Azóta kibékültünk a TV-vel egyébként, de még b*sztatni fogom, amíg van elállásom. Nem keresni akarom a hibát, de nem szeretném ha 30 nap után mégis kiderülne, hogy állandóan visszalassul a rendszerem, vagy ehhez hasonlók.

Ahogy írtam is, alá raktam a régi LG-met, és jézus isten... Totál más világ. Arról nem is beszélve, hogy azt az LG-t megette a 4k60fps-es YT videó, nem nagyon tudott semmit kezdeni vele.
    Szóval azért innen más a hasonlítási alap, nem egy high-end PC a TV továbbra sem, be kell látni. Szimplán csak törekszem mindig a maximumra, néha túlzottan is, sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák